Всеки ден благодаря за любовта на Росен, той е моята

...
Всеки ден благодаря за любовта на Росен, той е моята
Коментари Харесай

Деси Плевнелиева все по-влюбена в мъжа си

" Всеки ден благодаря за любовта на Росен, той е моята половинка! И с годините тази обич се ускорява. Ето, към този момент пет станаха от нашата първа интимна среща. Чувствам се обичана и го обичам и това е най-важното за мен. "

Това показа красивата брачна половинка на президента Росен Плевнелиев - Деси, която единствено преди дни навърши 42 години. " Изкарах персоналния си празник с другари и фамилията, с всичките ни деца и беше доста трогателен ден. Искам да запазя в загадка подаръка си от Росен, само че от децата получих много вълнуващи неща. Миналата година Йоана, която е на 10 година, ми беше изработила ръчно кутия за бижута, както и рамка за фотография, събирала си пари, беше чудесна изненада. А Йоан, който е дребен, благодарение на каките от детската градина ми подари рисунка. Той доста се зарадва на тортата и песните. Това ме прави същински щастлива ", споделя Деси.

Русокосата хубавица прецизира, че не възнамеряват със брачна половинка си да имат друго дете. " Йоан е много деятелен, не знаех, че не е елементарно да се гледа момче, и почтено казано, би трябвало да си знаем опциите. Т.е., с изключение на да раждаме, би трябвало да сме и оптимално виновни и отдадени на децата си ", показа Деси. За своите 42 години тя е безапелационна, че избира естественото остаряване, без пластична интервенция. " Не мога да осъждам хората, които ги вършат, само че виждам, че всички дами към този момент станаха идентични с тези интервенции. Освен това и много красиви девойки реализираха противоположния резултат с невъздържание ", счита Деси.

Със сигурност синоптичката ще се върне в Нова телевизия, където работеше, преди да излезе в майчинство. " В момента договарям за връщането си в медията. Още не мога да кажа публично какво ще върша, само че се връщам ", с усмивка показа Плевнелиева.

Колкото до колата, която ѝ откраднаха преди Нова година, Деси със страдание акцентира: " Не се откри, само че доста хора смятаха, че са ни я върнали. Парадоксалното е, че тримата причинители станаха обществено притежание, излязоха им и имената, имаме и записи, само че всичко си остана на това равнище на следствие - т.е. никакво. Това буди у мен въпросителни - с чия благословия се употребяват тези хора, с цел да са на независимост при всички престъпни действия, които имат? Но парадокси в тази страна да искаш! Медиите са единственият коректив, а за мен ден не минава, без някой да ми написа, че са му откраднали колата по същия метод, както на мен - пред очите ми. И нищо с следствието ", показа за " България Днес " Деси Плевнелиева, която избира да загърбва неприятното и да мисли единствено за хубави неща.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР