Всеки човек си има своите страхове. Едни се боят от

...
Всеки човек си има своите страхове. Едни се боят от
Коментари Харесай

Орлин Павлов разказа кошмарна история, заради която не обича кучетата

 Всеки човек си има своите страхове. Едни се боят от вода, други от високо, трети от инсекти и така нататък Орлин Павлов пък има под паника боязън от кучета. 

Певецът и артист Орлин Павлов е от дребното хора, които недолюбват четириногите космати другари на човек. Макар кучетата да са посочени като най-хубавите другари на индивида, то при Орлин обстановката е радикално друга. А за омразата му към тях си има пояснение. 

В предишното си Орлин е претърпял нещо кошмарно, след което почнал да сънува кошмари и да заеква. " Веднъж ме подгони ротвайлер и до момента в който бягах, паднах в една дупка. Добре, че притежателят си го извика и се спасих. Преди това обаче съумя да ме захапе за крайници. Слава богу, отървах се без съществени последици ", описа той. 

Като още по-малък имал друго сдърпване с тези пухени красавци. Глутница бездомни кучета го нападнали. За благополучие отново се разминал единствено с нерешителност. След тази преживелица обаче дълго време заеквал, а родителите му били мощно обезпокоени и го пратили на логопед, приключва " Блиц ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР