Всеки човек сънува еротични сънища, но не с интимния си

...
Всеки човек сънува еротични сънища, но не с интимния си
Коментари Харесай

Вижте Какво Вещаят Мокрите Ви Сънища

Всеки човек сънува еротични сънища, само че не с интимния си сътрудник, а с други хора. Това обаче не е мотив за терзание или съмнение за невярност. Според експертите просто реакция на мозъка след разнообразни прекарвания денем.

Секс с бившето гадже – несъмнено си мислиш, че бившето гадже ти липсва и по тази причина сънуваш, че правиш секс с него. И към този момент кроиш проекти по какъв начин да се съберете и да бъдете щастливи до края на дните. Истината е, че сънят значи нещо напълно друго. Според учените който виждаш в съня ти, той съставлява твоя проекция. Тоест това не е бившето ти гадже, а самият ти. Бившият/бившата съставлява аспект от теб, с който си имал досег, когато сте били дружно, само че след раздялата си изгубил. Затова е добре да отделиш известно време, да погледнеш обратно в предишното и да се свържеш със себе си. Това обаче не значи да звъниш или пишеш на бившето си гадже от носталгия, а да схванеш коя част от себе си си загубил/a.
Секс с известна персона
Сънувал си, че си правил секс с Фики или Преслава и си мислиш, че това е знак и ви е писано да бъдете дружно. Да правиш секс със звезда, значи, че подсъзнателно не искаш да попаднеш под светлината на прожекторите и да промениш света.

Секс с шефа – най-вероятно си мислиш, че неумишлено си падаш по него и в този момент малко се срамуваш от съня си.
Всъщност сънят демонстрира, че имаш потребност и предпочитание да управляваш самичък живота си и да си бъдеш началник. Затова и сънуваш своя шеф, тъй като в твоите очи той съставлява престиж.

Секс с извънземно – може би си мислиш, че не е било сън, а си бил похитен и в действителност ти се е случило? Звучи забавно, само че недей да си въобразяваш дивотии. Сексът с извънземни значи, че искаш да се примириш с отрицателните черти на характера си, които постоянно те карат да изглеждаш в очите на близките като „ чудноват човек “.

Секс с животно – изцяло обикновено е, когато се събудиш, да си помислиш, че нещо не ти е наред и че си перверзен.   Сънят обаче значи нещо обикновено. Просто имаш предпочитание да се свържеш още веднъж с „ животинските си инстинкти “ и да се отдръпнеш от всичките съвременни джаджи. Може в умозаключение да кажем, че мокрите сънища са нещо изцяло обикновено и колкото и странни да са те, имат някакво обикновено тълкувание.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР