Всеки човек предпочита определени цветове повече от други и това

...
Всеки човек предпочита определени цветове повече от други и това
Коментари Харесай

Тези цветове носят късмет на зодиите през 2023 година

Всеки човек избира избрани цветове повече от други и това е напълно естествено. Цветовете са доста значими за нас, даже от време на време да не го осъзнаваме. Те оказват въздействие върху нашето въодушевление, мотивация, предпочитание за обич. Смята се даже, че могат да покачат или лишават от позитивната ни сила. Когато следва да посрещнем идната календарна година, в никакъв случай не пропущаме да разберем кои цветове ще са късметлийски за нас съгласно зодиакалния ни знак. Ако сте любопитни, вижте повече в галерията ни.

Овен

Бяло и жълто ще са цветовете, които ще ви носят шанс през новата 2023, скъпи Овни, несъмнено, с изключение на аленото. Червените багри символизират жизнеспособност, пристрастеност, мощ. От друга страна синьото, черното и зеленото са цветовете, които родените под знака на тази зодия е добре да заобикалят да носят, защото са противоположните нюанси на Марс,, който е ръководеща тяхна планета.

Телец

Телци, вашите цветове за благоденствие през 2023 са розово и бяло. Телецът е земен знак, ръководен от Венера, а зеленото също може да бъде енергизиращо за него. Западни астролози ви поучават да носите тези два цвята или да закупите продукти за украса да вземем за пример за специфични събития или при започване на годината, в случай че желаете доста щастлива нова година във връзка с любовта, парите.

Близнаци

Жълтото и зеленото са нюансите, които ще донесат на Близнаците доста триумфи през 2023. Тези багри символизират триумф и благополучие. Можете да добавите и розово и бяло. След прекарване на моменти на напрежение или яд, тези цветове могат да ви оказват помощ да си върнете салдото. Зеленото също не е за подценяване, даже като аксесоар, в случай че желаете да ви виждат.

Рак

Вашите цветове за триумф са бяло, пурпурно, сребристо, златно и лимоненожълто. Това са и цветове за шанс, позитивни страсти за вас. През 2023 година животът на Рака се чака да бъде повече щастлив и наподобява, че щастливите нюанси ще покачат позитивните ви страсти, само че бъдете деликатни с тъмните нюанси.

Дева

Според звездната карта за 2023 нюансите като синьо, зелено и светложълто могат доста да подобрят възможностите ви за триумф. От друга страна зеленото ще ви помогне да подобрите отзивчивите и междуличностните си умения, което пък ще ви помогне да създадете по-пълноценни партньорства през тази година.

Везни

Цветове като оранжево и бяло, допълват Венера, вашата ръководеща планета. Въпреки че ярките цветове нормално са пожеланият вид за родените под тази зодия, светлосиньото също е подобаващ колорит за вас. Това е необикновено успокоителен цвят, който ще ви оказва помощ да балансирате вътрешния си мир, когато към вас е с напрежение.

Скорпион

Скорпионът е загадъчен, толерантен и раздаващ се човек по душа. Понякога е твърдоглав и могъщ, до момента в който различен път е прочувствен. Западни астролози предвиждат, че нюанси като бяло, алено и оранжево ще бъдат извънредно късметлийски за вас през 2023. Именно тези цветове ще ви оказват помощ да се адаптирате към тънкостите на живота и хората, които са там, с цел да ви оказват помощ.

Стрелец

Скъпи Стрелци, вашите цветове за 2023 са тъмножълто или оранжево-жълто. Зеленото също се смята за удобен цвят за вас. Сините нюанси, които символизират оптимизъм, също ще ви зареждат с позитивни мисли, неспокойствие и обич към живота. Тези цветове несъмнено ще прибавят повече хубост в деня ви, както и наслаждение, а и ще ви водят в вярната посока.

 

Козирог

Цветове като черно и лилаво са добър избор за представителите на този зодиакален знак. Сатурн, ръководещата ви планета е в прелестна композиция с тези два нюанса. Освен това черният цвят ще ви помогне и да бъдете по-търпеливи, когато се постанова. Жълтото и аленото са нюанси, с които е добре да сте по-внимателни през 2023, защото те могат да ви подбуден да действате импулсивно.

 

Водолей

Смята се, че светлосините и лилавите нюанси носят шанс и непоклатимост на Водолея. Това са цветове, благоприятстващи работата, връзките, предотвратяват компликациите. Вие сте лицемерен темперамент, Водолеи, и има още два цвята, за които се счита, че са късметлийски за вас през новата година – жълтото и оранжевото.

 

Риби

Оранжевото и жълтото са прелестни цветове за Риби, тъй като допълват Юпитер, който е тяхна ръководеща планета, известна с това, че е планета на шанса, изобилието, опциите. Но за шанс, мотивация и стимулиране на интуицията може да носите и розово. В композиция с жълтото ще се радвате на благоденствие и в работата, и във връзките.

 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР