Всеки човек прави вътрешни избори, благодарен съм на премиерите, че

...
Всеки човек прави вътрешни избори, благодарен съм на премиерите, че
Коментари Харесай

Станишев към БСП: Никога не е късно да изпаднеш в нелепо положение

Всеки човек прави вътрешни избори, признателен съм на министър председателите, че са издигнали моето име за ръководител на Екологичен потенциал. Но за мен ПЕС е на първо място. Убеден съм, че Тимерманс щеше да има по-голяма поддръжка от Вебер. Това съобщи водачът на ПЕС Сергей Станишев в предаването "Панорама " по Българска национална телевизия.

"Никой не знае нищо за Урсула фон дер Лайен, за това каква стратегия ще устоява и какви са позициите ѝ по съществени въпроси. За това и от страна на социалистите поста ѝ не е обезпечен ", сподели още той.

"Има правила на положителния звук. Всички знаят, че аз съм водил най-вече борби с Борисов. Но когато опира до национални ползи съм подготвен да работя с всички, както и стана по пакета "Мобилност ", Шенген и доста други. Казах, че Борисов се държа като политик, а не като просто защитаващ партията си. Никога не е късно да изпаднеш в неуместно състояние ", безапелационен бе Станишев.

"Смятам, че 1 лев партийна дотация е тежък удар върху демокрацията и отворена врата към предприемачите да си напазаруват партии. По този въпрос демонстрирам взаимност към Българска социалистическа партия ", разяснява водачът на ПЕС.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР