Всеки човек поне веднъж в живота си е чувал теорията,

...
Всеки човек поне веднъж в живота си е чувал теорията,
Коментари Харесай

Масон със стряскаща прогноза за бъдещето на човечеството

Всеки човек най-малко един път в живота си е чувал теорията, че целият свят е ръководен от скришен клуб. Според една от версиите, това е клубът на масоните. Обикновените хора даже не могат да си показват какви тъкмо каузи и значими въпроси може да взема решение въпросното общество.

Малко преди гибелта си един масон и член на Билдърбъргски клуб поставя завършек на мистерията, разкривайки цялата истина.
Ако може да се има вяра на думите на Линдзи Уилямс, целият свят е на прага на невероятни промени и човечеството не го чака нищо положително.

Всичко се трансформира със страховита скорост. Цялата банкова система ще рухне изцяло. С всяка минала година другите страни ще натрупат от ден на ден задължения. След известно врене борчовете им ще станат толкоз огромни, че няма да има с какво да ги погасят.

По думите му, като нищо Китай да се трансформира в новия международен водач. Към днешна дата страната е толкоз развита, че изпреварва редица страни във всички области.

Паричните единици към този момент няма да са скъпи, което ще докара до образуването на нов ред и най-богатите хора ще станат равни с елементарните селяни. Освен това, той е убеден, че световната икономическа рецесия ще докара до последна мизерия

Недвижимите парцели ще се обезценят и няма да костват нищо. За сметка на това ще станат още по-популярни и скъпи.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР