Всеки човек може да постигне успех. Той изглежда различен за

...
Всеки човек може да постигне успех. Той изглежда различен за
Коментари Харесай

5 мита за постигането на успех

Всеки човек може да реализира триумф. Той наподобява друг за всеки и за жалост съществуват разнообразни легенди, които го вършат да наподобява неосъществим за някои хора. Световноизвестният бизнес преподавател Брайън Трейси разрушава петте най-разпространени мита.

Брайън Трейси с изключение на преподавател и създател на редица бестселъри, последният от които е “Изяж жабата”. Годишно съветва 350 бизнеса в международен мащаб, a в кариерата си е провел над 5 хиляди семинара пред 5 милиона души. На 19-ти февруари Трейси ще изнесе най-известния си семинар “Maximum Achievement 2.0” в София, който е в границите на финалното му международно турне. Билетите са на промоционални цени до 2-ри февруари и могат да бъдат открити на www.briantracy.bg.

Ето и 5-те най-често срещани мита за триумфа, които постоянно са пречка за мечтателите:

Мит №1: Да бъдеш богат и благополучен е крайната цел
Това не са цели, а стремежи и мечти, които са общи за цялото човечество. Целта може да е хубав и комфортен дом - нещо съответно и ясно измеримо, върху което да започнете да работите. Най-важното е, че в случай че не е документално, а просто сън или предпочитание в главата ви, става неразбираемо и в действителност мъчно достижимо.

Мит №2: Трябва да сте приключили университет
За някои университетът може да е безценен и това да е повода да не могат да си го разрешат. Истината е, че самият Брайън Трейси също не е приключил висше обучение, даже мъчно е приключил гимназия. Много хора се чудят в днешно време коства ли си да платиш хиляди левове, с цел да завършиш университет и по-късно да си сполучлив. За тези, които нямат ясни цели и не знаят какво желаят от кариерата си в дълготраен проект несъмнено си заслужава, само че това не е единственият път, по който може да се стигне до истината. Важното е да вършиме това, което смятате за добре.

Мит №3: Трябват ви доста пари
Често сме чували: “Ако имах повече пари, щях да направя толкоз доста неща!” - като че ли повече от тези зелени части хартия имат властта да основават техника, да издигат здания, да въодушевяват хората да се развиват. Реалността е, че парите нямат никаква стойност, а хората им я придават. “Затова”, поучава Трейси, “съсредоточете се върху работата, а парите ще дойдат естествено”.

Мит №4: Очаквайте триумфа и той ще пристигна
Със сигурност би трябвало да имате изясненост и да горите от предпочитание за това, което желаете. Но не е задоволително просто да желаете нещо. Ключът към триумфа е към желанието да се прибавят дейности. Бъдете самодейни!

Мит №5: Успехът е “да имаш всичко”
Определението за някой различен не е наложително да е годно за вас. Това, че някой е приключил влиятелен университет и е съумял, не значи, че и вие би трябвало да го извършите. Хората са склонни да се стремят към неща, които някой или стереотипно считат, че би трябвало да са по този начин. Успехът е толкоз огромно многообразие, което се състои от безпределно доста съставки и тъкмо по тази причина е друг за всеки. Затова открийте вашата композиция и я следвайте!

Определете какво значи триумфът за вас и започнете с позитивен и пресен разум да вършиме лист. Пренебрегнете тези пет мита и вярвайте в себе си. “Няма значение от къде идвате, а къде отивате”, споделя Брайън Трейси.

За да определите стъпките си и да започнете действителни дейности по постигането на вашата визия за триумф, не пропускайте да се запишете за най-популярния семинар на Брайън Трейси “Maximum Achievement 2.0” на 19 февруари. Вземете билети на по-ниски цени до петък (2.02) от www.briantracy.bg.

https://www.briantracy.com/blog/personal-success/common-success-myths/
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР