Всеки човек, който се появява в живота ни, изпълнява определена

...
Всеки човек, който се появява в живота ни, изпълнява определена
Коментари Харесай

Фаталните неслучайни срещи: Шестте вида космически връзки между хората

 Всеки човек, който се появява в живота ни, извършва избрана задача. Той може да прекара един час с нас или да остане в продължение на доста години. Но тази среща не е. Тя постоянно въздейства на ориста ни.

Всяка наша среща или просто инцидентно запознанство играе избрана роля. Всичко на света се случва по някаква причина, а инцидентни срещи няма. Не забравяйте за това.

Срещите с избрани хора имат собствен смисъл, без значение от това по какъв начин се усещаме и ни водят до мястото, където би трябвало да бъдем на този стадий от живота. Някой ще назова протичащото се знакови съвпадения. В последна сметка, в случай че се замислите, тези хора, с появяването си в живота ни, провокират верижна реакция на промени, невидими за нашата логичност. И няма значение дали са се появили, с цел да ни дадат нещо или да ни лишават …

Шест типа неслучайни срещи

Всеки, който влезе в живота ни, ще ни научи на нещо. Някои идват в живота ни, с цел да ни разбият на хиляди късчета, до момента в който други се появяват, с цел да ни съберат в едно цяло.

Съществуват шест типа галактически връзки:

1. Хора, които идват да припомнят.

Тези, които идват да ни припомнят за значимото (за което бихме могли да забравим). Те разбунват мемоари и ни карат да разберем какво сме пропуснали. И даже да изправим това, което в миналото сме объркали. Такива хора заживяват в душите ни вечно и няма значение дали те участват физически в живота ни. Може да не са наоколо.

2. Хора, които идват с цел да ни накарат да израстваме.

Те са учителите на нашите души. Появата им в живота ни ни оказва помощ да станем по-добри (по-мъдри, по-толерантни, по-силни, по-сдържани). Те се появяват, когато моментът е подобаващ за нас да осъществим предназначението си.

3. Хора, които идват с цел да останат.

Те стават значима част от живота ни до самия край. Те ни дават сили за превъзмогване на всички компликации и поддръжка в сложни моменти. Благодарение на тях животът ни придобива нов смисъл.

4. Хора, идващи да ни пробудят.

Тези хора се появяват в живота ни, с цел да дадат подтик на нова действителност. Може би бихме желали в никакъв случай да не се срещаме с тях, само че те ни научават на доста неща. Не всички срещи в живота са положителни и радостни. Никой не може да избегне спорове, изясняване на връзки и даже изменничества. Но проблемите в връзките ни учат на практика и ни карат да вършим потребни заключения.

5. Хора, които идват за момент.

Те се появяват в живота ни за момент, проблясват като метеори. И въпреки всичко те могат да ни обезпечат краткотрайна поддръжка. Нека да са няколко думи или даже замяна на отзиви. Но даже такава къса среща оставя диря в паметта ни.

6. Хората, идващи с цел да ни изоставен.

Тези хора няма да останат с нас вечно, колкото и да ни се желае. Изпратени са да ни научат на нещо. Дори може би посредством отрицателни прекарвания. Това са хората, в които се влюбваме, те си потеглят с цел да разбият сърцето ни.

Но с помощта на тях ставаме по-силни. В избран интервал от живота си попадаме на един вид от шестте посочени. Това значи, че уроците на живота не престават. И ние би трябвало да вършим заключения и да се учим от личните си неточности.

econet


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР