Всеки човек изпитва влиянията на Луната и нейните различни фази

...
Всеки човек изпитва влиянията на Луната и нейните различни фази
Коментари Харесай

Вулкан от емоции: всяко Пълнолуние засяга най-силно тези 3 зодии

Всеки човек изпитва въздействията на Луната и нейните разнообразни етапи по някакъв метод – това е естествен феномен.

И по време на Новолуние, и при Пълнолуние, гравитацията на Слънцето укрепва тази на Луната , което води до увеличение на магнитното привличане на приливите и отливите. Така че няма по какъв начин да не усетим някаквo психическo, физическo или енергийно влияние.
 image2_16x9.png Задава се годината на Дървения Дракон: какво да чака всяка зодия от 2024 съгласно китайския хороскоп На фокус
В астрологията Луната съставлява нашите страсти, вътрешен глас и подсъзнание. Нейните непрестанно изменящи се етапи са тясно свързани със зодиакалните знаци, давайки визия за нашите персони и прекарвания. Разбира се, точното влияние на Пълнолунието зависи от знака, в който се намира Луната в съответния миг.

 луна пълнолуние планети iStock

И въпреки всичко за някои представители на зодиака резултатите от Пълнолунието по предписание са по-силни, в сравнение с за други.

Кои 3 зодии са най-засегнати от Пълнолунието всеки месец и стават най-податливи на „ лудата “ мъгла, която може да възникне , до момента в който Луната свети най-ярко в небето,
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР