Всеки човек има своите опасения и несигурности. Съвсем нормално е

...
Всеки човек има своите опасения и несигурности. Съвсем нормално е
Коментари Харесай

Каква е най-голямата несигурност на всяка зодия?

Всеки човек има своите опасения и несигурности. Съвсем обикновено е да не бъдем изцяло уверени в себе си. Сайтът е събрал на едно място най-големите несигурности на всяка зодия. Ние взехме решение да ги споделим с вас. 
Овен: (21 март-19 април)
Най-голямата ви неустановеност е настроението. Следващият път, когато почувствате, че настроението ви стартира да се трансформира, пробвайте и погледнете от по-добрата страна и мислете положително!
Телец: (20 април-20 май)
Най-голямата ви неустановеност е да мислите, че хората постоянно ще ви изоставен. Това ви оставя завладяващи и упорити, само че просто се успокойте, Телец, и разхлабете малко царуването. Това, което ще се случи, е отвън вашия надзор, тъй че просто се възползвайте оптимално!
Близнаци: (21 май-20 юни)
Непрекъснато се тревожите какво мислят хората за вас. Прекалено доста се замисляте по какъв начин хората се усещат към вас и по какъв начин да угаждате на всички. 
Рак: (21 юни-22 юли)
Имате огромни проблеми с контрола. Винаги желаете нещата да се развият по ваш метод и няма да се спрете пред нищо, с цел да се случи. Вашите манипулативни способи от време на време могат да бъдат превъзхождащи и отблъскващи за множеството хора, тъй че е време да отпуснете малко.
Лъв: (23 юли-22 август)
Често се чувствате по този начин, като че ли в никакъв случай не можете да извършите нещо задоволително добре. Най-голямата ви неустановеност е възприятието, че не си струвате или в никакъв случай не сте задоволително положителни. Тази неустановеност проблясва посредством вашата подправена убеденост и мързел да вършиме каквото и да било от боязън да не съумеете.
Дева: (23 август-22 септември)
Имате това надълбоко засадено подозрение в себе си, което ви кара да поставяте под подозрение всичко, което вършиме вие ​​и всички към вас. Вие сте най-лошият ви критик и тази преценка нормално се придвижва и върху вашите другари и семейство.
Везни: (23 септември - 22 октомври)
Най-голямата ви неустановеност е паниката за това, че хората не ви харесват. Избягвате да влизате в каквато и да е борба или спор непременно. Последното нещо, което желаете да извършите, е да разстроите някого и да го накарате да не ви хареса.
 Не сме нещастни, по-лошо е Не сме нещастни, по-лошо е
От съвсем 10 години българите се озоваваме непроменяемо на опашката по благополучие. Нареждаме се измежду народите, които се усещат най-нещастн...
Скорпион: (23 октомври-21 ноември)
Имате някои СЕРИОЗНИ проблеми с доверието Скорпион. Това е най-голямата ви неустановеност. Трудно ви е да повярвате на дума, която някой споделя, без значение дали е в сантиментална връзка или просто замяна сред другари.
Стрелец: (22 ноември-21 декември)
Ако не сте в центъра на вниманието, тогава чувствате, че нещо не е наред и хората би трябвало да ви ненавиждат. Охладете, единствено тъй като сега не сте главният фокус, това не ви прави по-малко специфични. 
Козирог: (22 декември-19 януари)
 Несигурността води до по-голям стрес, в сравнение с сигурността в неприятния излаз Несигурността води до по-голям стрес, в сравнение с сигурността в неприятния излаз
Знанието, че неприятното събитие може да се случи с известна възможност, води до по-голям стрес, в сравнение с цялостната сигурност в неприятния излаз н...
Толкова се страхувате да не сгрешите и хората, които мислят, че сте тъпи, че в последна сметка се пробвате прекомерно мъчно, с цел да бъдете прави от самото начало. Смятате, че в случай че в никакъв случай не грешите, всички ще си помислят, че сте умни и в действителност ще вземете драговолно това, което казвате.
Водолей: (20 януари-18 февруари)
Най-голямата ви неустановеност е вашата сензитивност и потиснати страсти. Никога не позволявате на хората да се усещат надълбоко в себе си. Оставяте хората да виждат единствено на повърхността и в действителност мъчно преодолявате каквото и да е начинание.
Риби: (19 февруари-20 март)
Имате възприятието, че постоянно ще разочаровате хората. Колкото и да се стараете, в никакъв случай няма да е задоволително, с цел да зарадвате някого същински. Тази неустановеност е СУПЕР изцеждаща и ви оставя с интензивното предпочитание да избягате от действителността.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР