Всеки човек има своите недостатъци, които трябва да приемем, защото

...
Всеки човек има своите недостатъци, които трябва да приемем, защото
Коментари Харесай

Най-противните МЪЖКИ черти според зодията им

Всеки човек има своите дефекти, които би трябвало да приемем, тъй като не можем да ги променим. Единствено той може. Така, постоянно дамите имат проблем със своите мъже и с техни черти от характера, които не им се нравят изключително. Нека забележим най-противните черти на мъжете съгласно тяхната зодия.

Овен – прекомерно е емоционален, на моменти даже нападателен, в случай че не стане това, което чака и желае. Много е ревностен. Има възприятие за благосъстоятелност към своята половинка. Не взема под внимание непознатото мнение, в случай че то не съответствува с неговото.

Телец – необикновен дебелоглав, който преследва задачите си с голямо твърдоглавие. С него не може да се спори, тъй като в никакъв случай няма да признае, че е сбъркал. Не е сантиментален, не очаквайте от него всякакви благи жестове като по филмите.
 Зодиакалните знаци и техните дефекти Зодиакалните знаци и техните дефекти
Абсолютно всеки има недостатъци и дефекти. Ето какви са те за другите зодии. Овен Самолюбието е слабото място на Овена, изключително з...

Близнаци – има разнообразни лица, доста ревностен и с фикс идея за гонене на колегата. Не понася непознато мнение. Може да ви остави във всеки едни миг и въобще няма да ви изясни за какво го е направил.

Рак – прочувствен идеалист, който може да ви задуши с любовта си. Не обича хаоса и измененията. Злопаметен и подвластен от предишното. Държи да чува и усеща какъв брой държите на него и го обичате.

Лъв – обича да командва, да е в центъра на вниманието. Обича и да спори и да печели разногласия. Иска егото му непрестанно да бъде галено посредством похвали и възхвалявания. Изпитва възприятие за благосъстоятелност към обичаната си. Ревнив е.

Дева – не се осмелява да излезе от зоната си на комфорт или да направи каквото и да е, в случай че е усетил, че има някакъв риск. Твърде сериозен. Ако види някакъв минус, незабавно ще ви каже.

Везни – просто не им се отдава да вземат съществени решения, прекомерно неуверени са. Всъщност, те се двоумят и за дребни неща. На вас ще се падне частта с решенията. Имат огромно любознание и са перфекционисти.
 Истинските дефекти на зодиакалните знаци Истинските дефекти на зодиакалните знаци
Всеки от нас има избрани дефекти. Дори да изглеждаме съвършени за себе си, това напълно не е по този начин. Овен За Овните споделят, че са...

Скорпион – прочувствен, разгорещен човек, чиито дейности не могат да бъдат планувани. Действа преждевременно и след това би трябвало да се оправя с последствията от дейностите си. Преследва задачата си до дъно. Ревнив и злопаметен.

Стрелец – постоянно споделя това, което мисли, просто не може да премълчи. Непоследователен в дейностите си. Не обича да бъде във връзка, тъй като се усеща стеснен. Лесно основава проблеми.

Козирог – не се преценява с желанията на своята половинка нито в леглото, нито отвън него. За него е значимо да чува, че е обичан и че дамата до него му е вярна. Въвежда правила, които държи да се съблюдават. Не прави взаимни отстъпки.

Водолей – постоянно не е този, който прави първата крачка. Не обича да бъде напрегнат, някой да го командва и да бъде над него. Не може да показва възприятията си, тъй че очаквайте това от него. Не пази парите си и постоянно остава без такива.

Риби – може да бъде отегчителен или да мълчи с дни. Трудно се обвързва в съществени връзки. Той постоянно е креативна персона, гледа по-вятърничево на живота. Влияе се от непознатото мнение.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР