Всеки човек има право да си купи жилище и да

...
Всеки човек има право да си купи жилище и да
Коментари Харесай

Менда Стоянова: Личен живот е кой какъв апартамент си купува

" Всеки човек има право да си купи жилище и да живее по този начин, както желае да живее. Влизам в един диалог, който не е сериозен. Не мога да зная сътрудниците дали купуват жилища, това е в границите на персоналния живот ". Това сподели ръководителят на парламентарната комисия по бюджет и финанси Менда Стоянова, помолена да разяснява абсурда с жилищата на Цветан Цветанов и Цецка Цачева .
Тя посочи, че живее тъкмо до въпросния блок, само че в жилище на Народното събрание, защото е чартърен. Стоянова добави, че не счита да купува апартамент в София, тъй като имала благосъстоятелност в Пловдив.
" Не желая да губим времето за този диалог, прокуратурата ще направи своята инспекция, не съм аз индивидът, който ще дава оценка. Ако сте ме поканили да приказваме за жилищата на сътрудниците, няма да приказвам. Защо не ме попитате за жилищата на Елена Йончева ", сподели още Стоянова.
По главните политически тематики Стоянова разяснява новината, че ГЕРБ и Съюз на демократичните сили ще се явят в коалиция на идните европейски избори през май: " Правим положително на ЕНП подаваме ръка на тези сестрински партии. Искаме да консолидираме електората. Бихме се срещнали и с други сестрински партии. Тази цел си заслужава. "
Относно " сдобряването " сред партия " Воля " и ГЕРБ, Стоянова заяви, че двете страни са били " извънредно сюрпризирани, че имаме толкоз сходни позиции. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР