Всеки човек има право да се отнасят към него с

...
Всеки човек има право да се отнасят към него с
Коментари Харесай

Посланик Мустафа: Достойнството е за всеки

Всеки човек има право да се отнасят към него с достолепие и да бъде в сигурност по нашите градски улици. Това заявя посланикът на Съединени американски щати у нас Херо Мустафа в изказване по отношение на събитията в Съединените щати, оповестиха от пресцентъра на посолството.

„ Смъртта на Джордж Флойд в Минеаполис беше покруса и ние споделяме възприятието на горест и тъга, които изпитват редица хора в Съединените щати и по света “, споделя тя.

По думите й трябвало да се стартира открита полемика, да се поучим от грешките си и да засилим уговорката си към нашите съществени полезности, в това число равни права и господство на закона.

Тя напомня, че редица американски публични лица споделили, че в този момент трябвало да удвоим напъните си, с цел да сме подсигурили, че раните щели да стартират да заздравяват и, че справедливостта щяла да надделее над омразата и хаоса.

„ Чрез открит разговор и спор можем да работим за превъзмогване на дискриминирането и разделянето и да подсигуряваме, че всички жители могат да се употребяват от правата, които заслужават “, завърша Мустафа.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР