Всеки човек има недостатъци, затова трябва да приемеме човека до

...
Всеки човек има недостатъци, затова трябва да приемеме човека до
Коментари Харесай

5 типа мъже, които не стават за връзкa

Всеки човек има дефекти, по тази причина би трябвало да приемеме индивида до себе си с неговите, а не да се опитваме да го променим. Случвало ли ви се е обаче да намирате единствено негативи в някой мъж? Ако да, то връзката ви е обречена. Дори няколко месеца, прекарани с мъж, който не ви прави щастлива са изгубени, колкото и да сте влюбени в него. Ето кои са видовете мъже, с които любовните връзки са доста сложни и които би трябвало да отбягвате, с цел да си гарантирате благополучен живот.

1. Иска да ви управлява - в случай че сте с мъж, който непрекъснато се пробва да ви командва, да знае къде сте, с кого и какво вършиме през целия ден, то той с времето ще стартира да ви задушава още повече. Ще ви отнеме свободата и ще ви затвори в клетка, а подобен вид мъж няма място в живота ви. Дори първоначално да ви се коства, че е предан на връзката ви, с времето ще започнете да се чувствате като пандизчия в личния си живот. Не го допускайте.

2. Прекалено ревностни - такива мъже са в действителност извънредно дразнещи. Те постоянно ви одобряват като благосъстоятелност и даже се пробват да ви отделят от приятелите ви, което е извънредно егоистично. Връзка с подобен вид мъж се гради доста мъчно, тъй като когато една жена няма независимост, нормално се усеща притисната и потисната.

3. Мисли единствено за себе си - в една връзка доста значимо нещо е взаимността. Когато двама души се обичат, те мислят един за различен. Дори от време на време мислят повече за половинката си, в сравнение с за себе си. Трябва да бъдете сигурни, че в случай че половинката ви мисли единствено за себе си, не ви обича задоволително.Ако не чувствате, че той има предпочитание да ви помогне или да бъде до вас в сложен миг, той най-вероятно той ви приема като компания, с която да задоволи личното си предпочитание за внимание.

4. Имат нападателно държание - това е най-опасният вид мъже, по тази причина побързайте да се отделечите от него, до момента в който към момента имате време. Това са мъже, които насилват приятелките си и ги тормозят редовно, само че казусът е, че не демонстрират това при започване на връзката, а по-късно. Още при първите ви срещи и диалози разберете що за човек е мъжът, с който се срещате.

5. С прекомерно доста комплекси - един мъж би трябвало да е убеден и сигурен в себе си. Ако мъжът до вас не е задоволително самонадеян, то вие може да се окажете негова поддръжка, вместо той ваша. Такъв мъж не ви би трябвало, тъй като може би след някакъв интервал от време, вие ще играете ролята на мъжа, а никоя жена не желае това.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР