Всеки човек е различен, има ревнивци, непукисти, циници, романтици... Някои

...
Всеки човек е различен, има ревнивци, непукисти, циници, романтици... Някои
Коментари Харесай

Топ 5 на най-ревнивите зодии в хороскопа

Всеки човек е друг, има ревнивци, непукисти, циници, романтици... Някои хора може да не знаят същинското значение на думата „ ревнивост “, най-малко до момента в който доверието им не бъде предадено.

Предлагаме ви обаче една занимателна ранглиста на най-ревнивите зодии в хороскопа. С тези хора би трябвало да се внимава доста, изключително в случай че не желаеме да си навлечем справедливия им яд ;)

5. Овен – Овните са твърдоглави и изключително ревностни хора, не обичат да разделят вниманието с никого, внимавайте със инцидентните флиртове, тъй като въобще няма да им се понравят.

via GIPHY

4. Телец – Ако си имате работа с Телец по никакъв метод не би трябвало да му давате мотив за ревнивост. Това няма да свърши добре, дори най-вероятно връзката ви ще завърши за нула време, само че няма да е красиво. Ще ви коства доста нерви и неприятни мемоари.

3. Рак – Раците също са потвърдени ревнивци, това важи и за двата пола при представителите на тази зодия. Те може би няма да ви вдигнат скандал в случай че им дадете мотив за ревнивост, само че ще го помнят дълго, ще се усещат зле и рано или късно този проблем ще ескалира.

via GIPHY

2. Лъв – Носителите на короната са единствени и неповторими или най-малко държат да се усещат по този начин във всичките си връзки. Опитате ли се да отделите вниманието си от тях, те ще си го изискат с всички сили и по всевъзможни способи. Ако не сте съсредоточени във връзката си с Лъв, по-добре въобще да не я стартирате.

via GIPHY

1. Скорпион – Скорпионите не просто са ревностни, само че и отмъстителни. Ако предатете доверието им, те ще ви накарат да съжалявате откровено. Докато сте отдадени на връзката си с тях, тя ще бъде страхотна, само че и най-малката крачка настрана, ще провали всичко, което сте градили дружно.

И още зодии и ревнивци:

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР