Всеки четвърти поне веднъж в живота е мечтал да работи

...
Всеки четвърти поне веднъж в живота е мечтал да работи
Коментари Харесай

Всеки четвърти е искал да бъде стюард или стюардеса

Всеки четвърти най-малко един път в живота е мечтал да работи като стюард или стюардеса, заяви Ozon.travel. На онлайн платформата са интервюирали потребителите, с цел да проучат желаят ли да се срещнат или да беседват със чиновниците на самолетната компания на борда, дали биха могли да го създадат и какво биха ги попитали.

Повечето (83%) признават, че са доста заинтригувани от това по какъв начин се провежда работата на стюардесите, и желаят да приказват за това по-подробно. Но по време на полета е съвсем невероятно да се направи сходно нещо, а пасажерите нямат опция да се срещнат с такива чиновници. Други 10 на 100 декларират, че са по-заинтересовани от детайлите за работата на стюардите във влаковете, изключително тези, които пътуват на дълги дистанции.

Само 7% от интервюираните нямат интерес към представителите на тези специалности. Почти една трета (31 на сто) от интервюираните четат изявленията и гледат видеоканали за тайните на специалността на стюардесите, а 12% се сприятеляват с тях в обществените мрежи.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР