Всеки божи ден през последната половин година актьорът Асен Блатечки

...
Всеки божи ден през последната половин година актьорът Асен Блатечки
Коментари Харесай

Блатечки гасне по бившата си

Всеки божи ден през последната половин година артистът Асен Блатечки си посипва косите с пясък, по тази причина че е оставил някогашната си жена Катерина Горанова и щерка си поради моделката Диляна Попова. Това настояват пред „ Галерия “ източници от театралните среди, на които Блатечки признал какъв брой трагичен се усеща с Диляна.

Двамата непрекъснато се карали, били като куче и котка и никой не отстъпвал. Докато Катерина дълги години безропотно проявявала схващане към сложния темперамент на Асен, Диляна след всеки скандал грабвала детето и се изнасяла от вкъщи им. Близки до артиста описват, че се е случвало със седмици да не вижда сина си Борил, защото Попова му била афектирана и не си вдигала телефона.

Именно след сходен скандал двамата се разделиха малко след раждането на Борил.

Тогава Блатечки изиска амнистия от Горанова и още веднъж заживяха дружно, само че очевидно някои рани в никакъв случай не зарастват. Режисьорката по този начин и не съумя да преглътне изневярата и унижението и с Асен се разделиха дефинитивно.

От началото на тази година Блатечки и Диляна още веднъж се събраха, само че мъчно мелят брашно дружно. За сметка на това пък Катерина, която към този момент има нова връзка, цъфти от благополучие и наподобява необикновено.

Тези дни „ Галерия “ се снабди с нейна фотография по бански, на която режисьорката показва съвършени форми от хубав гръцки плаж. Катерина е даже по-слаба от щерка си Катя, която е едвам на 18 години. А съгласно някои някогашната на Блатечкидори надминава по красота и съблазън с топ модела Диляна Попова.

„ Явно новата обич й се отразява сносно “, разясняват нейни близки. Както „ Галерия “ писа, Горанова има сериозна връзка със собствен много по-млад сътрудник от театралните среди.

С гаджето си сега на отмора в Кавала дружно с дъщерята на Блатечки – Катерина. Миналия месец пък я заведе на екскурзия в Рим.

Горанова и Асен живееха на фамилни начала повече от 15 години. Въпреки многото клюки за изневери с последователки, секс признакът на българското кино бе безапелационен, че обича само жена си и щерка си. По време на фотосите на „ Стъклен дом “ обаче се плъзнаха упорити клюки за спекулация сред Диляна Попова и Блатечки. 2 години по-късно актрисата призна, че е бременна от Асен.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР