Всеки би искал да има половинка, която го уважава и

...
Всеки би искал да има половинка, която го уважава и
Коментари Харесай

Комплиментите подобряват качеството на секса

Всеки би желал да има половинка, която го почита и го изненадва с похвали. Но когато приказваме за половите връзки, единствено една хвалба може да ги усъвършенства доста.
Според проучване, данните от които са оповестени в списание „ Sex and Marital Therapy “, комплиментите към колегата имат позитивно въздействие върху съзнанието му и водят до по-добри преживявания в леглото.
Проучването обхванало общо 244 дами на възраст от 18 до 30 години. Те са подбрани по този начин, че всяка една от тях да има връзка минимум от 3 месеца.
Анкетираните трябвало да посочат до каква степен са съгласни с изказвания като „ Чувствам се добре в тялото си “ и „ Уважавам своето тяло “. След това оценявали изказването „ Партньорът ми харесва моето тяло “. На идващия стадий отговаряли на въпроси за половия им живот. Те трябвало да уточнят какъв брой постоянно изпитват полово предпочитание и какъв брой оргазми са имали. Жените показали още какъв брой задоволени са от връзката и дали ги ценят мъжете.
Какви са главните заключения? Жените, които са дали отговор, че сътрудникът им харесва тяхното тяло и им прави похвали за това, са по-задоволени полово и задоволени от своята връзка.
От друга страна дамите, които са по-уверени и харесват тялото си, се показват и по-добре по време на секс (поне по резултатите на представителната извадка).
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР