Всеки български гражданин в малките населени места, става обект на

...
Всеки български гражданин в малките населени места, става обект на
Коментари Харесай

Явор Божаков: Визията на управляващите е за три дни напред

Всеки български жител в дребните обитаеми места, става обект на принуждение и на посягане. Сигурността в България е огромна тематика и невъзможността институциите да обезпечат спокойствието на българските жители е всекидневието за болшинството българи. Това сподели в утринния блок на БТВ „ Тази сутрин” Явор Божанков, народен представител от Българска социалистическа партия за България.

Медиите направиха по този начин, че да стигне до тях моя случай, аз не съм полагал никакви старания в тази посока, точно тъй като частния проблем не е толкоз значим, разяснява той във връзка случая, в който той беше застрашен с револвер на автомагистрала от различен водач. С нищо един български народен представител не би трябвало да бъде по-различен от всеки български жител и реакцията, както и отношението не би трябвало да бъдат разнообразни, без значение от обществената позиция на един човек, съобщи още депутатът от левицата.



Голямата тематика на Бузлуджа ще бъде Визията за България. Това е една тематика, с която желаеме да притеглим вниманието на голям брой българи, защото в основата на всеки проблем съгласно нас стои неналичието на визия, сподели Явор Божанков. Ако щете и трусовете, които сега тресат държавното управление – забележете сега защо са разногласията в ръководещото болшинство, попита депутатът от левицата. Аз бих споделил, че разногласията са най-грубо за пари – един затваря заведения, различен ги отваря, обвинявания в лобизъм, обвинявания в преразпределение на властта, т.е. това е жадност за власт и за пари.

Това е визия за три дни напред, т.е. визия да дотикаме държавното управление до края, изрече мнение Явор Божанков. Ако визията беше за 20 години напред, тематиката би била приходи, тематиката би била господство на закона, може би правосъдна промяна, само че никога кой кое заведение е отворил, кой какъв брой власт желае и кой на кого е нарушил икономическите ползи, съобщи депутатът от Българска социалистическа партия за България.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР