Всеки български гражданин чувства инфлацията по джоба и хладилника си,

...
Всеки български гражданин чувства инфлацията по джоба и хладилника си,
Коментари Харесай

Христо Проданов: Служебното правителство не внася бюджет, който пряко касае хората, но внася покупка на нови 8 самолета

Всеки български жител усеща инфлацията по джоба и хладилника си, по тази причина ни би трябвало нов бюджет за 2023 година
„ Ние виждаме, че напрежението към този момент е реалност и доста от обществените групи и браншовете излизат на митинг за нарастване на заплатите. Инфлацията, която настъпи в последната година на практика изяде огромна част от нарастването на приходите и това всеки един български жител го усеща по джоба и хладилника си. Точно заради тази причина ние толкоз настоятелно молим служебното държавно управление да влезе в пълномощията си и да показа бюджет за 23-та година, който е настоящ на обстановката. “ Това съобщи националният представител от „ Българска социалистическа партия за България “ Христо Проданов в ефира на Nova News.

„ Ние вършим това предложение към тях да си свършат работата, тъй като служебният министър-председател твърди, че служебното държавно управление няма право на политическа самодейност. Имат право да внесат предложение да се закупят 8 нови самолета, които ще дойдат в България 2030-та, имат право да вършат политически чистки, да вкарват дълготрайни планове, а не вкарват това, което директно касае хората за 23-та година “, изясни Проданов за дейностите на служебното държавно управление и ги упрекна, че не внасят това, което е значимо за хората.

Относно разминаването в позициите на водачите на „ Продължаваме промяната “ той изясни, че те би трябвало първо да се схванат каква е позицията на партията им. По думите му има разминавания в това, което приказва Кирил Петков, че Политическа партия ще беседват с Българска социалистическа партия и казаното от Асен Василев, че социалистите не са техен евентуален сътрудник. „ Казали сме, че в случай че ни поканят Политическа партия ще беседваме, само че няма да се молим на никой. Да си уточнят позициите. Когато бяхме съдружни сътрудници и този план за хартиената бюлетина беше импортиран в предишното Народно събрание – тогава нямаше никакъв проблем от страна на Политическа партия, а в този момент си търсят мотиви да отидат на избори. Този парламент имаше доста обединения – обединението на войната, в която участваха те с ГЕРБ и Движение за права и свободи. Коалицията на самолетите, които ги имаме единствено на рисунка – там също бяха с ГЕРБ и Движение за права и свободи. Затова дано не сме толкоз смели в определението за всякакви обединения “, приключи Христо Проданов.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР