Всеки автомобилен производител използва транспортери за превозване на готовите за

...
Всеки автомобилен производител използва транспортери за превозване на готовите за
Коментари Харесай

Tesla може да транспортира своите електромобили с помощта на Tesla Semi

Всеки авто производител употребява транспортери за транспортиране на готовите за продажба коли. Много постоянно се употребяват товарни коли от същия бранд. Очевидно Tesla има намерение да постъпи по същия метод.

Изображението на електрическия влекач Tesla Semi, който транспортира на закачената откъм гърба платформа кросоувъра Tesla Model X, разгласява вицепрезидентът на Tesla по превоза Джером Гилън. Той помести под фотографията шеговития надпис „Превозвач на самолети?“, намеквайки за метода на отваряне на задните порти на кросоувъра.

Да напомним, че преди време генералният шеф и съосновател на Tesla Илън Мъск сподели, че има намерение да сътвори лична компания за превозване на готовите електрически автомобили до ритейлърите. Изказването бе направено по отношение на това, че Tesla изпита изострен минус от логистинчи мощности, когато трябваше да достави поръчаните електрически автомобили Model 3 в края на предишното тримесечие.

Ако Мъск успее да сътвори своя логистика, то е напълно разумно в нея да се употребяват електрическите товарни коли Tesla Semi, а не някакви дизелови камиони. Неотдавна Мъск показа, че първият покупател на Tesla Semi ще стане точно неговата компания, която ще свърже благодарение на електрическите товарни коли поточните линии в Калифорния със завода за произвеждане на акумулаторни акумулатори в Невада. Именно по този маршрут бяха тествани първите Tesla Semi.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР