Всеки автомобил от 12 юли нататък ще има стикер с

...
Всеки автомобил от 12 юли нататък ще има стикер с
Коментари Харесай

Стикери с чипове за всички автомобили от 12 юли

Всеки автомобил от 12 юли нататък ще има стикер с вграден в него, в който има информация за техническото положение, екологичните правила, на които дава отговор, данни за регистрацията, притежателя, застраховката. Засега той няма да може да се употребява за автоматизирани санкции, а ще служи основно на общините, които желаят да вкарват екологични забрани. Това споделя шефът на автомобилната ревизия Бойко Рановски в изявление за “ ”.
Знакът ще се поставя при всеки механически обзор след 12 юли на база на измерванията на излъчванията. Първоначално данните ще остават в пунктовете за механически прегледи, а от 12.I.2022 година информацията за измерените излъчвания постъпва автоматизирано в системата на организацията. Не пунктът, а системата на “Автомобилна администрация ” ще дефинира екологичната група на колата.
 Парламентът утвърди въвеждане на чип в персоналните карти Парламентът утвърди въвеждане на чип в персоналните карти
Народното събрание одобри на първо четене промени в Закона за българските персонални документи, импортиран от Министерски съвет. Чрез законопроек...
Стикерът ще важи до идващия механически обзор, а вградена антена ще разрешава отдалечено четене на данните. Удостоверението за прегледа ще се носи, до момента в който не се анулира със закон.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР