Всеизвестно е това, че във фолк бранша приятелство рядко съществува.Затова

...
Всеизвестно е това, че във фолк бранша приятелство рядко съществува.Затова
Коментари Харесай

Емануела плюе Галена и Преслава от фалшиви профили във Фейсбук

Всеизвестно е това, че във фолк сектора другарство рядко съществува.

Затова не е учудващо, че зад тила си изпълнителките приказват какво ли не, а когато се засекат по участия и събития, си вършат благи очички и разменят подправени похвали. Никоя от певиците на Пайнер обаче не може да се съпоставя по двуличие с зеленооката хубавица Емануела, която е злобар номер 1 измежду колежките си, разкриват източници на HotNews.bg.

Извън професионалните си задължения изпълнителката на Таралеж, крепко оплюва съперничките си, изключително и най-много Преслава и Галена, като изрича отрицателни мнения под техни видеоклипове или публикации в клюкарските уеб сайтове. За задачата тя имала няколко подправени профила, с цел да не бъде разкрита, настояват осведомени. Много постоянно тя прибягвала до помоща и на свои фенове, които обичала да прикотква с благи думи от рода на "Мило, обичам те... "

"Емануела не е от най-добронамерените певици в компанията на Митко Димитров. Тя хейтва за спорта, не толкоз, че им завижда, тъй като знае, че е една от най-успешните в сектора. Още на времето, когато беше в друга компания, непрекъснато правеше интриги сред колежките си там. Очевидно да интригантства и плюе по хората ѝ е занимание ", разясняват осведомени.

Най-сериозни "комплименти " отнасяла Преслава, която била бодил в очите на Емануела от край време. "Не може да я претърпявам тази к***ва, не я вдишвам ", не криела пред близки ненавистта си към добричлийката. Галена ѝ била симпатична, само че нали е водач в чалгата и нямало по какъв начин да ѝ спести хейт с и без мотив.

За обичания табиет на Емануела свидетелстват и не рядките ѝ остри и безапелационни мнения във връзка някогашни мъже в живота ѝ. Често след разлъка с представител на мощния пол, певицата го жигосва за гей, кръговиден злощастник или анти-баща, какъвто е казусът с Митко Динев-младши.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР