Всеизвестно е, че сладкишите и храните от нишесте се класифицират

...
Всеизвестно е, че сладкишите и храните от нишесте се класифицират
Коментари Харесай

Как да се преборим с желанието си за сладко

Всеизвестно е, че сладкишите и храните от нишесте се класифицират като енергийна храна. При използването им, силата се освобождава съвсем незабавно.

Мнозина се пробват да компенсират житейските си проблеми с потреблението на храна, която им носи някакъв тип комфорт. Желанието да се употребяват тези храни се оказва непреодолимо. За злощастие, сладкишите и храните с нишесте са нездравословни за цялостното здраве и оказват помощ за бързото повдигане на тежестта.
Защо ви се хапва нещо сладко СЛЕД ястие
За доста хора яденето на десерт (или шоколад) след хранене е табиет. Вместо физиологично предпочитание за захар, желанието се появява просто з...
Прочети повече
На какво вредят сладките храни?

Сигурно не сте наясно по какъв начин реагира тялото ни, когато похапваме нещо сладичко? След първата хапка, от панкреаса се освобождава инсулин и стремително се освобождава сила. Така се случва и след ястие на високоенергийни тестени произведения. С прилива на сила идва и измемното чувство за благополучие.

Безмерната пристрастеност към сладките неща специалистите изясняват с дефицита на обич в живота. Непрекъснатата ревнивост, която изтезава душата ви, депресията и недоволството значително ви кара безусловно да станете подвластни от следките храни, акохола и други по-вредни субстанции.

Как да предптвратите тази взаимозависимост?
3-те най-хубави неща, с които можете да замените сладкото
Стевия Стевията е от семейство Сложноцветни и пораства в субтропичните и тропичните региони на Южна и Централна Америка, като също по този начин не...
Прочети повече
Може и да ви наподобява като смешка, само че в реалност това си е въодушевление, което изисква мощ на волята, с цел да бъде спряно.

Експертите поучават да не пренебрегвате обичта. Научете се да признавате това възприятие и да не се страхувате от него. Когато нещата не вървят, просто се откажете. Намерете своя правилен път в живота. Намерете своето обичано занятие, което ще ви оказва помощ да освобождавате силата си без да се постанова да се тъпчите с високоенергийни храни и сладкиши.

Отдайте силата си на някой потребен за вашия организъм спорт. Дори и елементарното вървене ще е по-полезно от това да се храните със сладкиши в неограничени количества. Намерете добър метод да се отдалечите от нездравословните си зависимости.

Липсата на обич в живота, предивиква безпорядък в ежедневните ви задания и занимания. Вие се стремите да се отдадете напълно на всяко едно занятие, което ви се изпречи. Разковничето е да се научите да обичате. Енергията, която се генерора в тялото на чоек при изпитване на обич не може никога да се съпоставя с силата при потреблението на някакъв тип храна и проложение на неприятни привички.
Какво ще ви помогне да се справите с желанията за СЛАДКОТО
Желанията за сладко постоянно са подбудени от липса на някой детайл в организма ни или от повишените стойности на кръвната захар. За да...
Прочети повече
Не допускайте да грабнете следващото парче торта без да сте замислили за повода за това ви деяние и за резултата от него. Задайте си въпроса кое ви прави тъжни или несигурни, липсва ли ли ви обич. Насочете силата си към креативно решение на тези проблеми, а не към хараната. Тя няма да оправи живота ви. Без да се усетите ще отвикнете да посягате към сладкишите в рискови моменти.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР