Всеизвестен факт е, че бизнесменът има син от блондинката. Дори

...
Всеизвестен факт е, че бизнесменът има син от блондинката. Дори
Коментари Харесай

Само Година След Раздялата Настъпи Неочакван Обрат! Вижте Какво Се Случва С Димитър Рачков И Мария Игнатова!

Всеизвестен факт е, че предприемачът има наследник от русокоската. Дори и след раздялата си двамата поддържат другарски връзки. Петко е непосредствен другар и с Димитър Рачков. Той предложения комика и някогашната си на празненството за рождения ден на Доменик, научи „ Ретро “.

След детското празненство, възрастните продължиха купона. На празненството Мария Игнатова се появи за пръв път до Рачков след раздялата им преди години. В медиите даже се появи фотография, на която двамата са дружно. Но защото те не желаят да разкрият, че са възобновили връзката си, на фотоса сред тях стои режисьорът на Капките.

Само седмица по-късно двамата тв водещи още веднъж се появиха дружно. Това се случи на празненство, проведено от Маги Халваджиян в ресторанта на брачната половинка му Кремена. На събитието Рачков се появи дружно с Мария в компанията на сина си Митко-младши.

След втората им поява стана ясно, че двамата са възобновили връзката си и са решили да си дадат още един късмет.

След дългата разлъка двамата не откриха други половинки, с които да продължат живота си. Рачков и Мария си дали сметка, че е по-добре още веднъж да се съберат, в сравнение с да си губят времето с нови връзки.

Критичен за връзките им се оказа предишният месец август. Връзката им претърпя съществени разтърсвания поради алчността на Мария и ревността на Рачков, добавя изданието.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР