Всеизвестен е фактът, че британците са доста скучни в леглото,

...
Всеизвестен е фактът, че британците са доста скучни в леглото,
Коментари Харесай

Най-новите секс пози

Всеизвестен е фактът, че британците са много скучни в леглото, и тъкмо това демонстрират резултатите от изследване, направено от компанията за презервативи "One ", представени от Daily Star.

Изводите от проучването са, че жителите на Острова незабавно се нуждаят от нашарване на половия живот. Анкетата разкрива, че 1/3 от британците не са по никакъв начин склонни да опитват и се придържат единствено към нормалните способи за правене на секс и обичайните секс пози.

"Експериментът е толкоз добър за секса, колкото лимонът за коктейла "джин с тоник ". Както при храненето, работата или местата, които посещаваме, в случай че вършим едно и също нещо още веднъж и още веднъж, в последна сметка се отегчаваме. Изпробването на нови пози е основно за разнообразието в секса. Няма нищо неприятно в обичаната поза, само че си коства сътрудниците да се поинтересуват и да открият нови хрумвания за половите си прекарвания ", поучава сексологът Анабел Найт.

С цел да окуражат скучните в леглото англичани да потърсят многообразие в секса, специалисти на компанията оферират няколко занимателни хрумвания за секс пози, с названия, въодушевени от известни телевизионни стратегии, сериали, артикули и известни персони:

- Поза Би Би Си - състои се в мощно прецакване на дамата.

- Скандинавски ноар - палаво-страховит секс с маски.

- Джон Сноу (персонаж от "Игра на тронове) - вършиме секс с вуйна си, без да знаете.



- "Bake Off " (сладкарско риалити шоу) - когато вършиме секс с нов сътрудник и той е толкоз сладостен, само че все пак не може да е същият като предходния сладкиш.

- Златан (Ибрахимович, състезател от "Манчестър Юнайтед ) - най-задоволителната самостоятелна позиция, не изисква да се преценявате дали другият "играч " е приключил.



- ФитБит (умен часовник) - изпробвате колкото се може повече пози, до момента в който достигнете целесъобразните 10 000 стъпки на ден.

- Брекзит - позата се състои в това просто да си заровите главата в пясъка и да се надявате на облекчаване, без да имате ни най-малка концепция по какъв начин да го получите.

- Тръмп - позата не се предлага за малодушни, включва прецакването на хора в колкото се може повече страни.



- Макрон - поза сред по-млад мъж и по-възрастна жена.



- Борис (Джонсън) - яхате колегата си като колело и се държите като клоун, русата перука не е наложителна.



- Корбин (Джеръми) - позата наложително включва сандали с чорапи.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР