Всеизвестен е фактът, че Ал Пачино се сдоби с дете

...
Всеизвестен е фактът, че Ал Пачино се сдоби с дете
Коментари Харесай

Ал Пачино ще е на 100 години, когато синът му ще е абитуриент

Всеизвестен е фактът, че Ал Пачино се снабди с дете през това лято на 83-годишна възраст. Майка на малчугана е 29-годишната кино продуцентка от американско-кувейтски генезис Нур Алфала.

 

След като при започване на септември се понесе слуха, че двамата са се разделили, преди броени дни тя бе видяна на концерта на Стинг в Лос Анджелис в компанията на различен възрастен мъж – 62-годишният милиардер и човеколюбец Николас Бергрюен, който й е остаряла тръпка. 

Известен е като „ милионерът друмник “, откакто на 45 години разпродава цялата си недвижима благосъстоятелност и на процедура става безприютен. Няма и автомобил.

Основател е на капиталова компания и има към 2 милиарда $, само че избира да пътува по света, да отсяда разнообразни хотели и да работи от разстояние.

 

Очевидно Нур има към по-възрастни мъже, само че не към сиромаси, а все се навърта към богаташи. Имала е връзки с Мик Джагър, Клинт Инстуд. Твърди обаче, че Бергрюен е единствено другар на татко й. Интересното е, че се връща при него след две любовни раздели.

 

Мълвата за раздялата й с Ал Пачино се понесе, откакто подаде в съда иск за цялостни права над 3-месецнияй им наследник Роман, в който се споделя, че бащата ще има право на „ рационален брой визити “, както и на мнение във връзка с вяра, обучение, лечение… Това допуска, че двамата няма да живеят дружно, а Ал Пачино ще заплаща прехрана. Предстои съдът да реши каква част от 120-те му милиона ще се наложи да отдели за сина си, защото в желае не е посочена съответна сума.

 

 

Според представителя на звездата обаче, двамата не са разграничени и към момента живеят дружно. Същото съобщи и представител на Нур Алфала, както и че двойката са решили взаимно да се учреди сходно настойничество.

 

Най-възрастният холивудски артист има и още 3 деца – 33-годишната щерка Джули и 22-годишните близнаци Оливия и Антон Джеймс от две други връзки.

Двамата с Нур се срещнали около щерка му Оливия, с която са близки приятелки. Актьорът е по-възрастен от нея с цели 54 години. Започват да се срещат по време на пандемията, само че се появяват публично дружно през март 2022 година

 

Когато научил, че ще става татко, артистът изискал пренатален ДНК тест, тъй като имал подозрения, че това е допустимо на неговата възраст. Нур незабавно се съгласила и пробата посочил, че в действителност Ал е биологичният татко на Роман. Когато той приключи колежа и кандидатства за университет, в случай че артистът е жив ще е на достолепните 100 години.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР