Вседмицата след раздаването на престижните награди Оскар“ зрителите на KINO

...
Вседмицата след раздаването на престижните награди Оскар“ зрителите на KINO
Коментари Харесай

Златна селекция от незабравими ленти тази седмица по KINO NOVA

Вседмицата след раздаването на влиятелните награди „ Оскар “ феновете на KINO NOVA ще могат да се насладят на 6 незабравими ленти, които макар стойностните си сюжети, иновативност, прелестна актьорска игра или снимане, не са получили премия от Академията за кино изкуство. Старт на филмовия маратон в понеделник от 21:00 ч. ще даде 95-ата гала по връчването на най-престижните кино оценки, която ще могат да видят на запис след директното лъчение по KINO NOVA през вчерашния ден. Специалното студио на NOVA – „ Треска за Оскари – Една легенда на 95 “, предхождащо блестящото събитие, реализира отлични резултати в ефира на медията. Според пийпълметричните данни на ГАРБ Аудиенс Межърмент България над 276 000 фенове са наблюдавали студиото, което предложи извънредни срещи с любимците за тазгодишните оценки и мнения от най-популярните персони в България.

Във вторник (14 март) Дензъл Уошингтън ще се трансформира в „ Мъж под прицел “ . Във кино лентата Джон Крийзи е наемник и някогашен сътрудник от американското разузнаване, видял прекалено много принуждение и корупция в света. Крийзи е нает за телохранител на 10-годишното момиче Лупита (Дакота Фанинг), чието богато семейство живее в Мексико Сити, където отвличанията са всекидневие. Докато наглежда Пита, Крийзи се привързва към момиченцето, само че всичко се трансформира, когато детето е отвлечено от въоръжени мъже.
 Мъж под прицел
Любовта ще бъде изпитаните за героите на Хю Грант и Джулия Робъртс в сантименталната лента „ Нотинг Хил “ в сряда. Мечтата на всеки мъж се сбъдва за Уилям Такър, когато красивата и фамозна кино звезда Анна Скот влиза в книжарницата му. Скоро двамата се опознават, само че връзката с най-желаната жена на планетата няма да бъде по никакъв начин лесна – без значение дали в обкръжението на най-хубавите другари или пред жадната за сензации преса.
 Нотинг Хил
Арнолд Шварценегер ще опита да погуби човечеството в паметния приказен екшън „ Терминатор ” в четвъртък (16 март). През 2029 година великански суперкомпютри господстват над планетата, решени да заличат човешкия тип. За да унищожат бъдещето, променяйки предишното, те изпращат обратно във времето яростен киборг – Терминатор (Арнолд Шварценегер). Мисията на безпощадна машина е да убие Сара Конър – дамата, чийто нероден наследник ще се трансформира в единствената вяра за оцеляване на човечеството.

В петък (17 март) „ Имало едно време в Америка “ ще опише историята на група младежи от европейското гето, които се издигат в подземния свят в Ню Йорк. Действието се развива в три интервала на 20-и век – от детството им през живота по време на Сухия режим в Съединени американски щати до срещата им 35 години по-късно. Във кино лентата основните герои се борят за фантазиите си на фона на доста сложни избори, подло изменничество и подли неистини.
 Имало едно време в Америка
Ал Пачино и Робърт Де Ниро ще се изправят един против различен в класиката „ Жега “ в събота (18 март). Винсент Хана е един от най-хубавите служители на реда, началник на отдел " Убийства ". След дръзновен банков грабеж, той попада на следите на елитна незаконна група, занимаваща се с кражби, в които залогът е голям. Ръководител на тази група е Нийл Маколи. Вплитайки орисите на двамата герои, последният удар на нарушителите ще бъде решителен за ориста им.
 Жега
За край в неделя (19 март) трилърът „ Анаконда “ ще трансформира експедиция на група любопитни към непознатото документалисти в същински призрачен сън. Под управлението на антрополога Стивън Кейл (Ерик Столц), екипът потегля по следите на непознатото племе Ширишама. По пътя си те взимат в екипа и отшелник, живеещ в от години в джунглата. Пол Сароун (Джон Войт) ще ги принуди да станат част от маниакалния му блян да открие смъртоносна анаконда, трансформирала се в легенда.
 Анаконда
Не пропускайте звездни кино ленти всяка вечер от 21:00 ч. единствено по KINO NOVA. 

Повече информация за филмите можете да откриете на , както и във 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР