Все си повтаряме колко са вредни сандвичите и картофките във

...
Все си повтаряме колко са вредни сандвичите и картофките във
Коментари Харесай

Шеф Роб Никсън, рецептите му за fast food и как да си приготвим у дома картофки като от McDonald`s

Все си повтаряме какъв брой са нездравословни сандвичите и картофките във веригите за бързо хранене, и все натам ни влече. А дали не можем да имаме и различно решение на този дребен човешки проблем...

Австралийският готвач Роб Никсън има свое онлайн предаване в YouTube - Nicko`s Kitchen, което има повече от 1.2 милиона почитатели. И в този момент този добър човек и експерт желае да ни покаже по какъв начин да си приготвим обичаните храни вкъщи.

Популярността на началник Никсън и на предаването му идва точно от поредицата с видеа, в които съпоставя артикули от вериги за бързо хранене с приготвените от него домашни разновидности. На всичкото от горната страна, той и ни демонстрира по какъв начин да си ги създадем - елементарно и вкусно.

За да създадем картофки тъкмо като от McDonald`s, би трябвало да ги нарежем и да ги оставим в студена вода за 10 минути. След това ги потапяме в топла вода, в която авансово сме разтворили 1 супена лъжица царевичен сироп. Оставяме още 10 минути, изваждаме, отцеждаме и оставяме в хладилника за 30 минути. След това Никсън ги пържи два пъти за по четири минути в нагорещено олио.

Готвачът разкрива и по какъв начин тъкмо да приготвим емблематичния Bic Mac, и най-много специфичния му сос. Успява да ни откаже да си поръчваме и KFC или пък пица от някоя от известните вериги, а вместо това просто да ги я приготвим по същия метод вкъщи.

Тези предписания може да не са от най-здравословните, само че сигурно е по-добре да хапнем картофки, пържени вкъщи, в сравнение с да си ги купим. А в случай че този вид хранене не ни е по усета, началник Никсън ни предлага и многообразие от бързи и лесни оферти, с които сигурно няма да останем гладни. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР