Все си мислим, че мъжете не са никак наблюдателни и

...
Все си мислим, че мъжете не са никак наблюдателни и
Коментари Харесай

Женските прически, които мъжете мразят най-много

Все си мислим, че мъжете не са по никакъв начин наблюдателни и това от време на време е правилно, изключително що се отнася до дребни промени във визията, само че що се отнася до женската коса, това е нещо, на което всеки мъж обръща внимание.

Едва ли има представител на мощния пол, който не харесва дългата, лъскава и естествена коса, написа trafficnews.bg.

Мъжете изключително натъртват на естествената коса. Това се оказа най-важното нещо за господата, когато биват запитани кои са най-омразните им женски прически. А ето и кои са те – най-недолюбваните от мъжете способи една жена да стилизира косата си:

Къса коса

Да, Хали Бери наподобява убийствено секси с късата си прическа, само че дано си признаем – множеството от нас нямат чертите на Хали Бери и е малко евентуално това да ни отива. Подстриганата късо коса е номер 1 в мъжкия лист на най-омразните женски прически.

Твърде доста лак, пяна или сходен артикул за коса

С тях прическата ти наподобява съвършено, да не приказваме, че съвсем никакъв дъжд, сняг, вятър или мъгла могат да попречат на нейната изрядност. Мъжете обаче признават, че им е извънредно неприятно да прокарат пръсти през косата на своята изгора, след което да се окажат в клопката на твърди кичури и лепкави артикули.

Стегнат кок или опашка

Прибраните в стегнат кок или опашка коси също попадат в листата на страстоубийците. Повечето мъже намират кока за старомодна прическа, която кара дамите да наподобяват по-възрастни. И считат, че доста стегнатата опашка придава на дамите леден, нахален и даже „ злобен “ тип.

Прическа " произведение на изкуството "

Понякога дамите по този начин се стремят да бъдат истински, че се предават прекалено много на фантазиите или пък висшата мода. Приличат на дами от фризьорско шоу - имат прически, които припомнят лък, сърце, солиден кок, странни плитки. За мъжете такава прическа няма сдържаност и елементарност. Дори и да го намерят за отнемащо време произведение на фризьорското изкуство, те се опасяват да допрян косата ви… или пък вас.

Дредове

Разбира се, зависи от културата и евентуално грижите, само че множеството мъже имат вяра, че притежаването на тази прическа е просто опит да притегли вниманието. Може би дредовете са истински и показват друга забавна персона, само че съгласно мъжете сходна прическа не подхожда на дамите. Мъжете също свързват този тип прическа с не добра хигиена и това не приказва по никакъв начин добре за дамата. Те избират да заобикалят полови контакти с такива дами.

Бръснат откъм гърба или в профил

Според господата това е най-лошата прическа, която е измислена за жена. Ако един човек поглежда обратно за жена с такава прическа, това е просто тъй като наподобява извънредно. Господата не могат да схванат, че дамите вършат това преднамерено. Тази прическа наподобява неестествена и даже мъжествена. Жените с такива прически губят деликатния си сексапил и вършат усещане, че не желаят да приказват с тях.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР