Все си казваме, че сме виждали какво ли не и

...
Все си казваме, че сме виждали какво ли не и
Коментари Харесай

Чудесата на Седмицата на модата в Милано

Все си споделяме, че сме виждали какво ли не и нищо не може да ни учуди. И по-късно идва следващата Седмица на модата и бързо се отхвърляме от думите си. Изненадите валят една след друга, а меко казано екстравагантните хрумки на дизайнери и стилисти някак оставят на назад във времето модата в чистия смисъл на думата.

Нейното ново лице е провокацията. Във всичките й форми. Ето ги и най-актуалните, непосредствено от подиумите в столицата на модата Милано. Седмицата на модата може да завърши през вчерашния ден , само че тези " трендове " още дълго ще ни карат да цъкаме неблагоприятно

Три е повече от две

Чистата истина, нали по този начин?! Е, не тъкмо. Особено в случай че приказваме за брой женски гърди . Точно по този начин - обикновено е да са две, само че за какво да не са пък три. Явно това си е мислел индивидът, чийто разум е измъдрил тази концепция. За протокола, името му е Джулиано Калца.

 Снимка 380136

На ревюто на италианския бранд God Can`t Destroy Streetwear видяхме два модела с по три гърди . Не, те нямат някакви аномалии, породени от радиация или генетични разновидности. Просто носят сутиен с изкуствени гърди.

Каква по-добра реклама на спортно бюстие?! Калца споделя, че с ексцентричната си хрумка желае да подчертава върху бъдещите резултати от замърсяването, както и на дамите, които се борят с рак на гърдата, измежду които е била и майка му, написа Huffington Post.

 Снимка 380135

Булката-беглец

Нестандартните и рискови сватби са все по-актуални. А търсенето дефинира предлагането. Така на Седмицата на модата в Милано бяха показани булчински къси панталони за колоездене . Те са дело на белгийския бранд A.F. Vandervorst.

Панталонките се носят под къса рокля в специфичния ден и обезпечават улеснение, в случай че сме решили да се придвижваме на две, а не на четири гуми до гражданското, църквата, ресторанта или там където сме решили да заменяем халки и клетви. Практично, а?!

Шлейф и пеперуди

И до момента в който сме на сватбена вълна, няма по какъв начин да пропуснем Джиджи Хадид в ролята на екстравагантна младоженка на Moschino . Къса рокля, чорапогащник, който като че ли е нарисуван с маркер от неособено умело хлапе.

И един шлейф. И доста пеперуди. Изкуствени. Закачени на особено приспособление, носено от безлики манекени . Определено модата е сложна за схващане материя.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Hollywood (@hollywood._.ir) на Сеп 25, 2018 в 4:57 PDT

З а модата и музиката

Немският дизайнер Филип Плейн нееднократно е показал слабостта си към рапа. И продължава да го прави на всяко свое ревю, което не минава без гост-изпълнител.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Philipp Plein (@philippplein) на Сеп 26, 2018 в 3:12 PDT

За Седмицата на модата Плейн заложи на скандалния 6ix9ine, който откри стилния театър на марката. Крис Браун пък постави точката. А сред началото и края не липсваха и препратки към Майкъл Джексън , както и много изрязано долни дрехи върху стройни, женски тела.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Philipp Plein (@philippplein) на Сеп 23, 2018 в 7:13 PDT

Мъжете не са това, което бяха

Независимо дали сме почитатели на концепцията за метросексуалността или не, нейните почитатели са на всички места към нас. А стилният колос Gucci има оферти за тях.

 Снимка 380275

Червени, кожени... къси панталонки с цип. Толкова къси, че наподобяват по-скоро като памперс. На голо.

 Снимка 380277

 Снимка 380276

Ако ни идва прекомерно провокативно, ето ги и моделите панталони, които наподобяват като че ли сме обули чифт бикини върху тях. Или пък дънки с жартиери или както там се води това фешън създание...
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР