Все повече звезди, които имат прекалено много ангажименти на различни

Все повече звезди, които имат прекалено много ангажименти на различни ...

Дрейк показа частния си самолет.


Все повече звезди, които имат прекалено много ангажименти на различни места по света, си купуват частни самолети, за да може да пътуват по-комфортно и да не бъдат обезпокоявани от любопитни очи. Типичен пример за това е Дрейк, който наскоро се сдоби с Боинг 767 и го обзаведе по свой вкус.

Изпълнителят, който обра наградите „Billboard“ преди седмица, публикува клип в Instagram, с който се похвали на феновете си за новата придобивка. В него се вижда как той се качва по стълбата към летателния апарат, по който работници все още работят по боядисването му отвън.

Самолетът вече носи името „Air Drake“ и преобразуването му почти е завършено. Той разполага с 30 седящи места от кожа, удобни фотьойли и огромен телевизор.

„Няма да го давам под наем, ще е само за лично ползване“, казва певецът във видеото.

Според информация на Airways magazine, самолетът струва близо 185 млн. долара без луксозното обзавеждане.

„Леле!!! Май трябва да започна да работя по-здраво незабавно. Поздравления, приятелю“, написа бизнесменът Майкъл Рубин под публикацията на Дрейк.

По-рано певецът говори пред Yahoo, че винаги си е мечтаел за частен самолет и с разрастването на бизнеса това е станало възможно.Източник: InstagramЧетете още:

Дрейк триумфира на наградите „Billboard“

Дрейк шашна служители в заведение: Подари им $10 000

Източник: tialoto.bg