Все повече започва да си личи руската връзка в сайта

...
Все повече започва да си личи руската връзка в сайта
Коментари Харесай

Руска връзка прозира зад сайта „Бивол“

Все повече стартира да си проличава съветската връзка в уеб страницата „ Бивол “ и поддръжката за президента Румен Радев, Българска социалистическа партия и Корнелия Нинова, написа " Скандал ".

Главният редактор Атанас Чобанов и притежателят Асен Йорданов до момента нямат неприятни думи против социалистите и против Русия. Всъщност тесните връзки на съветската агитация идват от Атанас Чобанов посредством брачната половинка му - рускинята Мария Онучко, татко ѝ Виктор Онучко и олигархът Константин Малофеев. Всъщност той е шурей на дългогодишния сътрудник на РИА Новости във Франция Виктор Онучко. Сложната плетеница от разнообразни по сан и позиция звена е запазена марка на кремълския уред за дезинформация, посредством който се разчистват с операции неуместни лица по пътя за преодоляване на стратегически цели в интерес на Москва.

Връзката на Чобанов и Малофеев изплува около хипотетичното отравяне на оръжейния необут Емилиян Гебрев, който твърди, че някой се е опитал да го ликвидира с новичок. Причината – военният цех „ Дунарит “, заграбен от Гебрев, банкера дезертьор Цветан Василев и стоящия главно в сянка, само че прокрадващ се зад серията покупко-продажби за собствеността на оръжейницата Константин Малофеев. Като главен покровител на версията на Гебрев в общественото пространство се появи като представител точно Чобанов. Топлите връзки с Москва стартират през далечната 1991 година, когато Атанас Чобанов емигрира в Париж. В младежките си години е комсомолски секретар, а през 1989-а кандидатства за участие в Българската комунистическа партия (БКП). След рухването на комунизма се преориентира към новия тренд и става десен. И напълно по социалистически всичко се случва по роднинска линия. По-точно с връзката си с на Мария Онучко.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР