Все повече спортни фенове разказват за една интересна възможност в

...
Все повече спортни фенове разказват за една интересна възможност в
Коментари Харесай

Виртуалните спортове са новият хит в интернет пространството

Все повече спортни почитатели описват за една забавна опция в света на спортните залози - виртуални спортове. Макар и занапред да набират мощ на родния пазар, те надалеч не са нещо ново. Статистиката демонстрира, че в Азия към този момент са съумели да покорят сърцата на милиони почитатели, а повода за този величествен триумф се крие в чистото спортно преживяване. Виртуалните спортове, въпреки и да звучат футуристично, са просто красиви спортни симулации на същински дисциплини, само че със доста понижено времетраене.

Една футболна среща лишава няколко минути, а спортният почитател вижда единствено най-хубавите моменти от нея и по този начин в границите на една действителна футболна среща, той умерено може да изгледа един цялостен състезателен кръг. Говорейки за спортни симулации, не би трябвало да си мислим, че става въпрос единствено за футбол, тук ще открием тенис, баскетбол, автомобилни надпревари, гонки с кучета, конни надбягвания, тенис на маса и още доста други.

Всички употребяват една и съща философия - добра графика, разнородни обрати и опция за гледане и слагане на
залози когато и да е. За да завоюват вниманието на публиката, множеството букмейкъри закупуват лиценз за тези игри с действителни тимове. Имайки поради, че в същинските шампионати можем да имаме единствено един победител, мнозина ще останат разочаровани от представянето на обичания тим. И до момента в който в действителната ранглиста няма толкоз триумфи, мнозина се придвижват във виртуалните шампионати, където купата се връчва до най-много 1-2 дни и по-късно стартира новият сезон.

За да добиете оптималната визия по какъв начин наподобява една виртуална футболна среща, просто си представете, че гледате футболен мач на видео игра, само че вместо вие да контролирате единият тим, оставяте и двата под контрола на компютъра. Професионалните анализатори от silent
bet към този момент са показали кои букмейкъри оферират тази услуга и дават безвъзмездни препоръки за този тип залози.

Ако се чудите по какъв начин тъкмо се дефинират спечелилият и победеният, тогава би трябвало да ви срещнем с гениалната и в същото време доста семпла концепция. Ако в действителния свят използваме зарът за установяване на ход, доверявайки се на инцидентния принцип, във виртуалните спортове използваме неговия еквивалент - генераторът на инцидентни цифри.

Неговата функционалност е да бълва серия от цифри, с чиято помощ да се реши изхода на идващото спортно събитие. Същият не предстои на никакви операции и до през днешния ден кара програмистите да открият правилото му на работа, което го прави повече от съвършен инструмент за задачата. Да си представим, че имаме два тима - по-силен и по-слаб. По-силният получава цифрови стойности от 0 до 12, до момента в който по-слабият получава стойности от 13-20.

При стартът на срещата, генераторът стартира да подава цифри от интервала 0-20. Всяко число е точка за съответния тим, а победител е този, който първи доближи 100 точки. Разбира се, целият развой е извънредно бърз, само че като прибавим красивите графики и елементи, резултатът е налице. Silentbet слагат виртуалните спортове на челно място измежду спортните почитатели и фенове на различните дисциплини.

Тяхното мнение е, че тази опция не се конкурира с действителните спортове, а по-скоро я добавя и е добър сурогат, когато спортната стратегия е доста по-слаба. От друга страна, спортът във виртуалните симулации в никакъв случай не свършва, което го прави и толкоз сполучлив.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР