Все повече секс труженички набелязват Родопите като поле за изява

...
Все повече секс труженички набелязват Родопите като поле за изява
Коментари Харесай

Палави труженички примамват с апетитни оферти загорели клиенти в Родопите

Все повече секс труженички набелязват Родопите като поле за изява на трудовите привички. Двойно повече са обявите за платена обич за регионалните градове Кърджали и Смолян, написа „ Родопи voice “. Ако допреди година ареалът на деяние на жриците бе уголемен в района с оферти от към 60 дами, техният брой към този момент е над 100.

Всяка публикация на ново момиче пък записва над 20 000 преглеждания в рамките единствено на часове.

Офертите примамват клиенти с „ ниски “ цени приблизително по 60 лв.. Уловката обаче е, че ласките ще бъдат единствено в границите на 30 минути. За час цената е паднала до 100 лв.. Всички девойки подсигуряват „ усмивки след сеанса “, разполагат и с първокласни жилища. Някои даже са оферирали с 40 лв. за 15 минути, насочвайки вниманието си към по-неплатежоспособни клиенти.

Други оферират ВИП конвой в границите на дни, като цената може да се контракти. С изискването обаче, че антураж за отвън града се заплаща в допълнение.

„ Всички девойки към този момент имат постоянни клиенти. Както се вика, срещаме се на задатък. Господата може и да работят за сромно възнаграждение от порядъка на 900 лв., само че всеки месец се регистрират при нас “, разкрива „ Ева “ пред наш екип. Разбира се, това надали е същинското име на 25-годишната труженичка в попрището на платената обич.

Вниманието на занимаващите се с най-древната специалност е ориентирано основно към Кърджали, отваря завесата „ Ева “. Градът е с повече благоприятни условия, поради големия брой гурбетчии и изселници, както и близостта с Гърция през „ Маказа “. Интересът към Смолян е надалеч по-слаб, като се изключат зимните месеци и „ заработките “ на курорта Пампорово.

Както към този момент писахме, девойки завъртат общо по към 240 000 лв. месечно от проституция в Родопите. Десетки са жриците на любовта, които постоянно практикуват най-старата специалност в Кърджалийско и Смолянско.

По-голямата част от тях са „ гурбетчийки “ за планинския район и идват единствено когато клиенти се свържат по обявите им в уеб сайтове за възрастни. Основно пък огромното търсене е в регионалните градове. Други остават на гастрол по седмица-две, а клиентелата може да доближи до 10 души на ден.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР