Все повече подробности излизат за нередностите покрай грижите за Диего

...
Все повече подробности излизат за нередностите покрай грижите за Диего
Коментари Харесай

Човек на Марадона му дал алкохол и марихуана, за да не пречи на секс среща

Все повече детайлности излизат за нередностите около грижите за Диего Марадона в последните му дни. Легендата на международния футбол умря на 25 ноември от сърдечен арест, до момента в който се възстановяваше в къща след претърпяна мозъчна интервенция. Прокуратурата в Аржентина събира доказателства, с които вероятно да потърси правосъдна отговорност на хората, които е трябвало да наблюдават за здравето на международния първенец.

Порталът Infobae разгласява новия серия разкрития, закупи от подслушвания на телефоните на лекарите на Марадона. От тях излиза наяве, че на някогашния футболист преднамерено са били давани алкохол и марихуана.

В дома, където Дон Диего издъхна, е имало негов прочут - Чарли. Той е отдалечен родственик на една от някогашните приятелки на легендата и е бил нещо като помощник или момче за всичко. Засечен е обаче телефонен диалог сред персоналния доктор на Марадона Леополдо Луке и един от другите доктори, които са посещавали пациента. От този диалог излиза наяве, че един път въпросният Чарли си повикал другарка и правил секс с нея в една от стаите на къщата. Марадона бил в друга стая и с цел да не основава проблеми, този Чарли авансово му дал алкохол и марихуана.

“Наистина го направи! Не възприемам по какъв начин Чарли може да му обезпечава пиянство и марихуана. Не знам и по какъв начин да го спра”, споделя единият от лекарите.

В този случай обаче Марадона не е изпушил марихуаната, а раздрал цигарата и разпилял всичко из стаята си.

Друг човек от обслужващия личен състав споделил на доктор Луке, че Дон Диего непрекъснато желал от хората да му дават цигари. “Имаш ли фас, имаш ли фас?”, повтарял 60-годишния пациент. В тази връзка докторът инструктирал тези хора да му дават само цигари с тютюн.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР