Все повече плъхове изпълзяват от канализацията на Париж по улиците,

...
Все повече плъхове изпълзяват от канализацията на Париж по улиците,
Коментари Харесай

Напаст от плъхове заплашва улиците на Париж

Все повече плъхове изпълзяват от канализацията на Париж по улиците, а управляващите на града и службите за битка с вредителите се надпреварват да измислят нови способи по какъв начин да се отърват от тях, осведоми " Асошиейтед прес ", представена от Българска телеграфна агенция. 

Страховит клип на стотици плъхове в резервоар за отпадък беше оповестен от в. " Паризиен " и оказа нов напън за неотложни дейности от страна на парижката администрация. 

От кметството обявиха, че са засилили ограниченията срещу плъховете, защото популацията на гризачите се е разраснала неимоверно през последните две години. 

" Усилията на управляващите ще бъдат напразни, в случай че не бъдат създадени държавни законодателни ограничения за постоянни инспекции за гризачи в постройките ", разяснява Стефан Брас, представител на група компании за битка с вредители.

По думите му, би трябвало да бъдат планувани и наказванията за жителите, които си устройват пикници и не почистват след себе си. Силните превалявания в последно време в композиция с меката зима и извънредно високия брой строителни обекти в Париж притеглят от ден на ден плъхове от канализацията. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР