Все повече партньори от чужбина искат обслужване от ваксинирани служители

...
Все повече партньори от чужбина искат обслужване от ваксинирани служители
Коментари Харесай

Още един сигнал, че няма да можеш да работиш в туризма, без да си ваксиниран срещу коронавирус

Все повече сътрудници от чужбина желаят обслужване от имунизирани чиновници в туризма. Ние желаеме и отбрана на своите водачи. Туристически сезон без имунизация не може. Това излезе от думите на Павлина Илиева, представител на АБТТА (Асоциацията на туроператорите и туристическите агенти).
Същевременно, запитана от Българска национална телевизия дали това не значи, че с цел да работиш в туризма, би трябвало да си имунизиран против ковид, Илиева отговори, че това е персонален избор. Но от казаното излезе, че натискът се усилва и действително мълчешком се върви към такова състояние на нещата.
 Европейски Съюз ще мисли по какъв начин да има повече ваксини против ковид и дали да вкара имунизационен паспорт Европейски Съюз ще мисли по какъв начин да има повече ваксини против ковид и дали да вкара имунизационен паспорт
Новите разновидности на ковид тревожат Брюксел, както и опасенията за тяхното разпространяване в идващите месеци. Именно това ще е о...
Искаме да се махне изискването за наложителен PCR тест, в случай че си имунизиран – само че това зависи от здравните управляващи, посочи Илиева.
За пакетните пътувания вътре в България няма да има PCR проби, увери Илиева. Но и сподели, че от 1 март потеглят проведените пътувания, като имало протокол по какъв начин туроператорът да работи в условия на COVID-19. Този протокол е направен от сектора и занапред би трябвало да бъде утвърден от здравното министерство.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР