Все повече паралелки в българските училища преминават към дистанционна форма

...
Все повече паралелки в българските училища преминават към дистанционна форма
Коментари Харесай

Множество класове под карантина в старозагорските училища

Все повече паралелки в българските учебни заведения минават към отдалечена форма на образование поради епидемията от COVID-19. Само две седмици са минали от старта на образователната година, а към този момент десетки учебни заведения са сложени под карантина поради случаи на инфектирани деца или учители. Поредните наранени учебни заведения е в Стара Загора.
Паралелка от професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия “Лубор Байер” е сложена под карантина поради възпитаник с позитивен тест за ковид. В ГПЧЕ “Ромен Ролан” под карантина са сложени три паралелки, откакто четирима възпитаници и един преподавател са регистрирани с позитивни PCR проби.

С позитивен тест за ковид от предходната седмица е и възпитаник от Средно учебно заведение „ Иван Вазов”. Паралелка деветокласници е под карантина. Под карантина поради позитивен PCR тест на десетокласник е и паралелка в Професионална гимназия по електротехника “Джон Атанасов “, осведомят от bTV.

В професионалната гимназия по лека индустрия и туризъм в Казанлък един възпитаник е с позитивен тест в 11 А клас и класът е карантиниран. В главно учебно заведение село Гранит, Община Братя Даскалови шефът е с позитивен тест и не се постанова карантиниране.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР