Все повече от големите банки започват да предвиждат негативна динамика

...
Все повече от големите банки започват да предвиждат негативна динамика
Коментари Харесай

JPMorgan посочи кога ще започне рецесията през 2020 г.

Все повече от огромните банки стартират да плануват отрицателна динамичност в стопанската система през втората половина на 2020 година, а в този момент към този момент измежду тях се подрежда JPMorgan, макар че съгласно колоса през първите шест месеца на новата година не се чака спад в стопанството, съобщи Zero Hedge, представена от money.bg.

Сред факторите, които основният пълководец по акциите на банката Мислав Матейка показва, са рискът от изборите в Съединени американски щати, комерсиалната неустановеност в връзките на страната с Китай, евентуалната опция от Брекзит без договорка. Интересното е, че специалистът не показва фактори като спада на бизнес поръчките и производството в доста браншове от стопанските системи, достигането до оптималната претовареност в разнообразни елементи на света и надутите към този момент балони.

"Може да се окажем в обстановка, в която двамата претенденти са в двете крайности на политическия набор ", показват от банката. "Различията в предложенията на Демократическата партия са толкоз надалеч едни от други, колкото са и от политиките на президента Тръмп. " Според JPMorgan това може да докара до обстановка, в която политическата сцена на страната може единствено да ощети пазарите.

Все отново съгласно Матейка пазарите "може да се усъмнят в дейностите на Федералния запас " поради понижаващите се корпоративни доходи в подтекста на увеличението на паричното предложение от страна на централната банка.

С началото на идната година някои кредитни знаци ще станат отрицателни, в това число кредитирането към бизнеса и потребителите. Същевременно през последните години частният бранш усили левъриджа си доста, което изстреля съотношението дълг към рентабилност от акциите до рекордни стойности.

Въпреки тези фактори, съгласно банката към момента не е нужно да се минава към мечешки настроения на пазарите. "Въпросът обаче е по кое време някой или нещо ще издърпа килима под краката на срутва на пазарите, генерирайки срутва им, който даже и от JPMorgan към този момент виждат на хоризонта? ", питат реторично от Zero Hedge.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР