Все повече мъже не бързат да се обвързват преди 30.

...
Все повече мъже не бързат да се обвързват преди 30.
Коментари Харесай

8-те секс неща, които всеки мъж трябва да пробва преди 30

Все повече мъже не бързат да се обвързват преди 30. Предпочитат да нямат сериозна връзка от рано, с цел да пробват нови неща и да няма какво да ги стопира. Това от една страна е добре, тъй като когато са подготвени за нещо по-сериозно, няма да им липсва нищо и няма да съжаляват за пропуснати палави благоприятни условия. 

Ето и 8 неща, които всеки мъж би трябвало да опита, преди да се ожени:



1. Ролеви игри

Приемането на друга идентичност по време на секс е доста занимателно. Това оказва помощ и на двамата сътрудници да осъществят сексуланите мечти, за които са мечтали. 

2. Аналингус

Аналингусът е орална стимулация на ануса. Може и да ви звучи необичайно, само че пробвайте и ще се уверите, че възприятието е ужасно. 



3. Тройка

Ако към момента не сте пробвали, в този момент е моментът. Опитайте.

 Има две неща, които би трябвало да знаете за тройките: 

- По-добре е да сте гостуващият, в сравнение с да сте част от двойката. 

- Ако въпреки всичко сте част от двойката, уверете се, че нямате общи познати с гостуващия. 



4. Пегинг

Някои от вас евентуално не знаят, какво е това. Пегингът е полова процедура, в която мъжът е обладан анално от дамата. Не всяка жена би се съгласила на това, само че в случай че извадите шанс пробвайте и няма да съжалявате. Това ще разкрие нови благоприятни условия на вашата половост. 



5. Порно с колегата

Гледайки порно с колегата си, обогатявате половия си живот с доста нови хрумвания. Това няма да съсипе връзката с половинката ви, ами в противен случай - ще я заздрави още повече.


6. Стимулация на простатата

Не всяка жена ще се съгласи на това. Но в случай че намерите такава ще изпитате несравнимо натоварен оргазъм. Нужно е дамата да употребява пръста си, с цел да подтиква простата през ануса.  Звучи извънредно, само че води до хубаво прекарване за мъжа. 



7. Анален секс

Е, въпреки всичко това е фантазията на всеки мъж. Всеки желае да обладае дамата на така забраненото място. 



8. Играчки 

Някои мъже изпитват терзание от използването на играчки по време на сексуален акт и считат, че това накърнява мъжествеността им. Просто се забавлявайте! Може да започнете с дребен вибратор за клитора на дамата, копринени ръкавици или превръзка на очите. Дори най-простите играчки ще усилят възбудата, вълнението и удоволствието и за двама ви. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР