Все повече кандидати се интересуват на интервю за работа от

...
Все повече кандидати се интересуват на интервю за работа от
Коментари Харесай

Работата от вкъщи - третата най-търсена придобивка от кадрите

Все повече претенденти се интересуват на изявление за работа от опциите за работа от у дома. За някои позиции това е общоприета част от напъните да се създадат по-привлекателни изискванията на труд и нефинансовите придобивки за чиновниците. Обикновено това са мениджмънт позиции и други квалифицирани механически и нетехнически позиции. Paylab и Zaplatomer.bg приготвиха ранглиста на секторите, в които тази облага се среща най-често.

Работата от у дома е третата най-популярна облага съгласно разбора на Paylab, директно след гъвкавото работно време и спомагателния отпуск.

Най-привлекателните нефинансови придобивки измежду чиновниците съгласно Paylab са:

1. Гъвкаво работно време

2. Допълнителен отпуск

3.  Работа от у дома

Сред позициите, при които работата от у дома е налична за множеството чиновници са ИТ експерти, програмисти, ПР, маркетинг и публицисти, мениджъри планове, преводачи, анализатори, експерти електронна търговия, дизайнери, мениджъри и административни чиновници. Най-често тази опция се дава на топ мениджмънта. Обратно, помощният личен състав, квалифицираните служащи и чиновниците в областта на услугите имат доста лимитирани благоприятни условия за работа от у дома, защото работата им зависи от физическото им наличие на работното място.
34.jpg
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР