Все повече изкушени от пътешествията хора решават да стегнат багажа

...
Все повече изкушени от пътешествията хора решават да стегнат багажа
Коментари Харесай

Кои са седемте любими острова на британците?

Все повече изкушени от пътешествията хора вземат решение да стегнат багажа и да обиколят не толкоз известни дестинации. И какво по-хубаво от това - да избегнете тълпите от хора и непрекъснатата шумотевица и да попаднете на място, в което природата е надминала себе си. А ето и кои са седемте обичани на британците острова, подбрани от Tatler.  Остров Юра
  Суровата, дива хубост на това място е дом единствено на 230 непрекъснати поданици. Пътят е дълъг и изтощителен, само че си заслужава. Първо би трябвало да пътувате до Глазгоу, по-късно да карате до Порт Аскайг, по-късно да се прекачите на два ферибота. Името на острова в превод значи “островът елен ”. Тези животни са изключително публикувани тук и напълно разумно са дали наименованието му. Ако разполагате с по-голям бюджет, можете да наемете стая от някое от пределаните имения и да усетите аристократичния дух.

  Остров Бург   Остров Бург е синоним на изтънченост - единствено си представете комбинацията от  джаз, изтънчен смокинг и коктейли на скалите. Жозефин Бейкър и Агата Кристи са единствено някои от известните имена, предпочитали да се усамотяват на това великолепно място. Отдайте се на кулинарни изкушения - хайвер, агнешко върху канапе от лимони, поднесени в сребърни подноси и доста изискани питиета.   

   Остров Бют   Това шотландско премеждие ще ви остави без мирис. Изпълнен с богата и впечатляваща история, това място ще ви води в духа на достойнството.  Тръгнете по стъпките на лейди Даяна или лейди Амелия Уиндзор.  Достатъчно е да не изпуснете ферибота, останалото е въпрос на импровизация.

   Остров Уайт   Разположен на Ламанша, този остров е ветроходната столица на Британия. Не пропускайте да вземете велосипеда си, с цел да усетите вятър в косите. Или да се разноските измежду лозята. Това е дестинация, от дълго време допаднала на висшето общество. Кралица Виктория, принц Алберт, принц Джордж, Камила Паркър са единствено някои от благодорниците, посетили това райско кътче.   

Остров Айлин Шона   Карибският парадайс на Ричард Брансън е в действителност частният остров на сестра му. По-рано благосъстоятелност на различен паралия, този остров е обкръжен от дървета, а водата му е изумрудено-зелена целогодишно. По думите на милиардера това е неговото място, в което усеща " надълбоко възприятие за вътрешен мир ". Изборът е огромен - палат от XVIII-ти век, да поиграете снукър или да вечеряте на старовековна маса за двайсетина индивида. Можете да наемете и вила - за към 1000 лири на седмица.     

 Остров Треско   Остров Треско е олицетворение на тропическото величие, където искрящото море е обгърнато от воал от палмови дървета. Градините са изпълнени с цветя и растителност, която не може да бъде открита на никое място другаде. Треско е единствено на 45 километра от континента, а най-хубавият метод да стигнете до него е хеликоптер. Времетраенето на полета е 15 минути.

 
 Остров Танет   Запазена територия за бохеми. Цветно, шумно, тук в никакъв случай не се спи. Това, накратко, съставлява островът. Ако не съумеете да запазите място за Ибиза, можете да се насочите умерено към Танет. Препоръчваме новооткрития Fort Road Hotel. От разпадаща се постройка, новият притежател го трансформира в същинско украшение. През деня се поглезете със СПА процедури, а за вечеря не пропускайте прясно уловената риба.   

 Сн: Pixabay
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР