Все повече и повече време днес младите хора прекарват пред

...
Все повече и повече време днес младите хора прекарват пред
Коментари Харесай

Да опитам или не? Кулинарната дилема пред съвременния блогър

Все повече и повече време през днешния ден младежите прекарват пред компютъра, а какво ни дебне от там - милиони кулинарни блогове, публикации, фотоси, конгреси, групи и какво ли още не. Дори и да не си гладен единствено десетина минути прекарани онлайн евентуално ще са задоволителни за мозъка ти да огладнее, откакто е видял последните кулинарни оферти в обичаната ти обществена мрежа.

Ще си кажете какво неприятно в това да скочите незабавно, да запретнете ръкави и да приготвите " домашна " храна? Лошото е, че множеството фотоси, които обикалят интернет пространството, демонстрират бързи и вкусни, само че не изключително здравословни ястия.

Почти всички сходни бързи предписания включват консервирани, замразени или пакетирани авансово артикули цялостни с най-различни подобрители и консерванти. Вие не се замисляте и решавате, че щом го готвите вкъщи и е прясно и топло, то наложително е и потребно.

Истината е че кулинарните блогове са се трансформирали в добре работеща и доходоносна машина и като такава нейната цел е да притегля от ден на ден хора и визити, тъй че не трябва да вярвате, че тя ще се грижи за вашето здраве.

Лъскавата фотография лишава вниманието от същинските артикули и откакто прочетете хилядите мнения по отношение на това какъв брой вкусно е ястието, вие сте подготвен да го спретнете небрежно без значение огромното количество захар, химия, мазнини и калории, които има в него.

 Да опитам или не? Кулинарната алтернатива пред актуалния блогър

Има възможност и да попаднете на отличен кулинарен блог, цялостен с изобретателни, здравословни и вкусни предписания, само че този вид блогове са в пъти по-малко, тъй като сходни предписания изискват повече време и качествени артикули и заради тази причина и посетителите им са по-малко и те не получават известността, която заслужават.

Ако пуснете компютъра си и незабавно ви залеят с постове свързани с бързо приготвена храна - пробвайте се да бъдете по-внимателни и да не пробвате всичко, което ви наподобява лъскаво и вкусно. Здравето постоянно би трябвало да е преди всичко.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР