Все повече хора се оплакват, че те или техни близки

...
Все повече хора се оплакват, че те или техни близки
Коментари Харесай

Сериозно болни остават без лечение заради извънредното положение

Все повече хора се оплакват, че те или техни близки са се сблъскали с отвод да им бъде оказана здравна помощ в изключителното състояние към ковид, което наруши естествения темп на здравната система.

След апелите хората да си стоят по домовете, да не вървят пред кабинетите на персоналните лекари и да търсят помощ единствено в краен случай, доста хора, на които другояче лечебните заведения и джипитата биха обърнали по-сериозно внимание, в този момент се квалифицират като не особоно незабавни и това води след себе си до произшествия и ескалиране на напрежението.

Първа жертва на лекуване по телефона

Късно в сряда вечерта е умряла 52-годишна жена от Враца от перитонит. Тя е била лекувана в продължение на дни от персоналния си доктор по телефона като съмнителна за ковид, заяви врачанското издание zovnews.com

Пациентката е била призната по неотложност в сряда в болница " Христо Ботев " във Враца с перитонит. От няколко дни тя е имала недоволства за болки в корема и температура. Позвънила на персоналния си доктор. Той се усъмнил, че има ковид и я е лекувал по телефона в продължение на дни.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР