Все повече хора говорят за Аманда Анисимова. Специалистите я определят

...
Все повече хора говорят за Аманда Анисимова. Специалистите я определят
Коментари Харесай

Аманда Анисимова: Хубаво е да те сравняват с Шарапова

Все повече хора приказват за Аманда Анисимова. Специалистите я дефинират като идната огромна вяра на американския тенис, а доста специалисти даже я считат за идната Мария Шарапова.

Американката направи мощно усещане още през предишния сезон, когато доближи до четвъртия кръг на откритото състезание на Австралия, а единствено няколко месеца по-късно Анисимова игра и на 1/2финалите на Ролан Гарос. Младата вяра на Съединените Щати въобще не се тормози от сравненията с Шарапова и даже счита това за огромно преимущество.

„ Не се тормозя, че хората ме съпоставят с Мария, в противен случай веселя се и това ми дава още по-голяма убеденост. Да слушам сходни думи за себе си е отлично и въобще не усещам напрежение. Възхищавам се на Шарапова за всичко, което тя реализира, Мария е същински образец за всички спортисти по света. Аз желая да оставя своя лична диря в тениса и просто да съм себе си. Нямам самообладание да пристигна време за Ролан Гарос, същински щастлива съм, че шампионатът ще се организира и желая още веднъж да се показва добре “, сподели Анисимова.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР