Все повече дами днес живеят в заблудата, че мъжете харесват

...
Все повече дами днес живеят в заблудата, че мъжете харесват
Коментари Харесай

6 отблъскващи черти у жените, които възбуждат мъжете

Все повече дами през днешния ден живеят в заблудата, че мъжете харесват изящни до съвършенство, стегнати до пристъп, съвършени до най-малкия подробност от външността си дами. С порядъчна доза пудра и грим, с устни като на Джоли и с фигура на кукла Барби. Представа - резултат на дълги години настойчиво налагани от рекламните компании стандарти за хубост. Криворазбрано чувство за красиво и естетично, на което през днешния ден от ден на ден дами за жал подражават..

За шок на едни и утешение на други обаче, става известно, че мъжете надалеч не са съгласни с гореописаните усещания за хубост. Защото когато стане въпрос за мощен пол, надали има нещо, което да има силата да обори и промени непоклатимия нюх и светоглед за женска хубост у един мъж.

Представяме на вниманието ви 7 непривлекателни неща у дамите, които, изненадващо за всички нас, господата намират за... секси!

Рошава и без грим

Мъжете обожават ненапудрени и неподправени дами с естествено омагьосване. Това, несъмнено, не значи, че с цел да се харесате на един мъж, би трябвало да ходите неподдържана, чорлава и размъкната. Просто мъжете не си падат по мощния и натрапващ грим, по оцветените с блестящо червило устни, напомнящи тези на шаран. Ако обаче заложите на моден грим и подобаваща безгрижна прическа, сте уцелили в десетката. Нищо не е по този начин секси за господата, като оня леко своеволен, разчорлен тип на момиче, което като че ли преди малко се е измъкнало от леглото.

Стрии и целулит

За множеството дами те са същински смут! Истината обаче е, че на мъжете доста не им пука. Оказва се, че множеството от тях нямат нищо срещу половинката им да е горда притежателка на някое и друго несъвършенство по тялото, което не малко мъже даже намират за секси. Много от представителите на мощния пол даже намират дамите, които са раждали, за по-привлекателни и женствени точно поради следите от времето, когато половинката им е носила в утробата си тяхното дете.

Естественият аромат на тялото

Не е нужно да ароматизирате непрестанно тялото си с всевъзможни благоухания. Мъжете обожават уханието на чисто и ненапръскано с благовония женско тяло. И това е изцяло целесъобразно, тъй като в естествената миризма се усещат секретираните от организма феромони, които покачват равнищата на тестостерон у представителите на противоположния пол.

Закръглено коремче

Едва ли ще срещнете мъж, който да не желае да постави морно глава върху леко позакръгленото коремче на обичаната си. Вярвате или не, само че господата обожават голите женски коремчета, а някои от тях даже са захласнати от мисълта да ги допират и целуват непрекъснато.

Очила

Тук психолозите са безапелационни. За представителите на мощния пол жена с очила е сигнал, че против тях стои интелигентна и умна жена, на пръв взор срамежлива, само че в действителност много разкрепостена в леглото.

Гръмък смях

Жените, които не стопират да се смеят звучно и обилно да раздават усмивките си, подсказват на мъжете, че против тях стои жена с характер. Жуна, която искри от благополучие, заразяващо и близките. На подсъзнателно равнище мъжът си споделя: " Няма по какъв начин с такава жена да ми е скучно или още по-мало тъжно. " /woman.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР