Все повече бизнес процеси, продукти и услуги са подкрепени от

...
Все повече бизнес процеси, продукти и услуги са подкрепени от
Коментари Харесай

Екологията - важна тема за предприемачите на бъдещето

Все повече бизнес процеси, артикули и услуги са подкрепени от тематиката за опазването на околната среда. Това е мнението на Ангел Георгиев, създател и изпълнителен шеф на Sappience и един от лекторите, който ще вземе присъединяване в Клуб Investor " Предприемачи на бъдещето " на 25 септември от 14 часа в София .

" Без по никакъв метод да изисквам, че съм екоактивист, слагам на масата тематиката за опазването на околната среда заради обстоятелството, че от ден на ден бизнес процеси, артикули и услуги, предлагани на пазара са подкрепени от нея ".

Според Ангел Георгиев цифровата промяна цели прекосяване към paperless стопанска система. " Електромобилите, все множеството екопродукти на пазара , които са търсени от крайните консуматори, макар по-високата си цена, трансформацията на опаковъчните артикули са все образци за това ", добавя Георгиев.

По думите му без значение дали подбудите към опазването на околната среда са откровени или са обвързани с PR и реклама на фирмите , резултатите са позитивни. " За това принос имат различни и новаторски хрумвания на от ден на ден бизнесмени по веригата ", споделя Георгиев.
 Как се основава стартъп за милиони - на Клуб Investor
Как се основава стартъп за милиони - на Клуб Investor " Предприемачи на бъдещето "

Дискусията за развиването и провокациите пред предприемачеството

Повече за общественото предприемачество и провокациите пред бизнеса ще можете да разберете на събитието Клуб Investor " Предприемачи на бъдещето " - 25 септември в Capital Fort .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР