Все повече български фирми започват да отделят средства за подпомагане

...
Все повече български фирми започват да отделят средства за подпомагане
Коментари Харесай

Българска компания дарява 90% от бюджета си за реклама на Пета МБАЛ - София

Все повече български компании стартират да отделят средства за подкрепяне на битката с разпространяването на COVID-19. Компанията за онлайн търговия Ozone.bg разгласи на формалната си фейсбук страница, че ще отдели 90% от бюджета си за реклама, а средствата е бъдат дарени на Пета МБАЛ - София за закупуване на един респираторен уред и защитни средства за медиците.
Ето и целият текст на известието:
След оповестеното изключително състояние предходната седмица взехме решение да създадем незабавна акция с по-достъпни артикули за всички, които ще се наложи да останат у дома под карантина.
Направихме визии и заделихме рекламни бюджети, само че гледайки непрекъснато постъпващите вести от Италия и света през последните два дни, преценихме, че е доста по-добре парите ни за реклама да отидат в помощ на опазването на здравето. Затова редуцираме рекламните си бюджети с 90%, а средствата ще дарим за един респираторен уред и защитни средства за медиците от Пета МБАЛ - София.
В този пост няма котенца и няма смехории. Ситуацията е сериозна, само че и зависи напълно от дейностите на всеки от нас.
Останете си у дома и бъдете здрави! 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР