Все повече български домакинства включват броколите в менюто си. Освен

...
Все повече български домакинства включват броколите в менюто си. Освен
Коментари Харесай

Уникална и лесна салата с броколи и чесън

Все повече български семейства включват броколите в менюто си. Освен че са доста потребни, приготвени по верния метод, броколите са и извънредно вкусни! Представяли ли сте си, че може да похапвате броколите и като салата? Много е елементарно, става бързо и е извънредно вкусно.
Първата стъпка към тази салата е да съумеете са купите свежи броколи, а с цел да го извършите, би трябвало да се научите по какъв начин да познавате свежите броколи, които са доста по-вкусни. Винаги избирайте блестящо зелените и твърдите на пипане зеленчуци. Всички останали са по-стари и няма да са толкоз вкусни.
 Най-старата рецепта за палачинки с кисело мляко Най-старата рецепта за палачинки с кисело мляко
Най-добрите палачинки, които и след 2 дни ще са сочни и меки. Заслужават си да ги опитате. Необходими артикули: кисело мляко - 1 кофи...
Необходими артикули:
- 600-700 гр броколи
- 7-8 скилидки чесън
- оцет
- сол
 Рецепта за бърза чорба от леща Рецепта за бърза чорба от леща
Отново влизаме в натоварена работна седмица и е време да споделим с вас една страхотна рецепта, която може да ползвате за вечеря след т...
- олио
Начин на подготвяне:
1. Бланширайте за малко броколите. За да стане това кипнете вода и изсипете накъсаните на дребно " розички " броколи. Сложете капака на тенджерата и оставете водата още веднъж да заври. Броколите са подготвени, когато към момента са свежо зелени, само че омекнали, все пак би трябвало да са леко хрупкави. Ако ги преварите няма да имат чак толкоз прелестен усет.
2. Изсипете изцедените броколите в една купа и до момента в който са още горещи сложете нарязания на ситно чесън, тъй че да се " сготви " лекичко и да омекне, до момента в който броколите са още горещи.
3. Овкусете добре с олио, повечко оцет и сол.
 Най-вкусните бухтички – рецептата от бабиния бележник Най-вкусните бухтички – рецептата от бабиния бележник
Всяка една баба умее със затворени очи да подготвя вкусни и ароматни бухтички, които поръсва с пудра захар и щипка обич. Направата на...
Салатата може да се хапва както топла, по този начин и студена, а усетът й е неповторим! Дори децата я харесват! Да ви е сладко!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР